İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Otomobil

Güçlü ve Özgür: Troller T4

Troller Veículos Especiais 1995 yılında faaliyete geçtiğinde, Brezilya’nın kuzeydoğusunda bulunan Ceará bölgesinde arazi araçları üreten bir otomotiv şirketiydi. İlk fabrikasını 1999 yılında açıp seri üretime geçti.

Erhan Kahraman

okunma

Güçlü ve Özgür: Troller T4

Troller Veículos Especiais 1995 yılında faaliyete geçtiğinde, Brezilya’nın kuzeydoğusunda bulunan Ceará bölgesinde arazi araçları üreten bir otomotiv şirketiydi. İlk fabrikasını 1999 yılında açıp seri üretime geçti. Şirketin ana modeli Troller T4, 2005 yılında Afrika’da açılan üretim tesisiyle yine arazinin geniş olduğu bu kıtada satışa başladı.

Takvimler Ocak 2007’yi gösterdiğinde ise Ford do Brasil, açıklanmayan bir ücret karşılığında Troller’a sahip olduğunu duyurdu.O günden bu yana Ford bünyesinde varlık gösteren Troller, halen T4 üretmeye devam ediyor. Üstelik alametifarikası olan Troller T4 her yıl gelişip yenilenmeye devam ediyor.

Afrika işi Wrangler

Ünlü Jeep Wrangler modelinden tasarım esintileri barındıran T4’ün Ford yapımı 3,2 litre hacimli turbo dizel motoru aracın her koşulda yüksek performansla çalışmasını sağlıyor. Standart dört çekerli, 5 ileri Eaton düz vitesle kullanılan T4’ün motoru MWM tarafından geliştirilmiş ve ilk olarak 2004 yılında kullanılmış.

Sadece üç kapılı bir model olarak tasarlanan Troller T4, fiberglas gövde ve çelik şasi gibi arazi araçlarının olmazsa olmazı sayılabilecek dizayn bileşenlerine sahip. Plastik koruma parçaları ve yükseltilmiş süspansiyon sistemi ile çekici bir görünüme kavuşan T4’ün yuvarlak farları ve LED stop lambaları da göze çarpıyor.

:: Bu araçla ilgili görüşlerinizi paylaşın.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (9)

SDN Okuru

amele işi

asterix*

Off-road dedin mi, Jeep'ler hikaye artık. Bir gün herkes Suzuki'ci olacak. Jeep desen TJ ve XJ dışında bakmam bile.

SDN Okuru

Jeep i birebir kopyalamışlar

SDN Okuru

yalnız troller güzel isimmiş ne eşek şakası yapılır var ya :)

topalsolucan

SDN Okuru

güzel gördünkte memlekette var mı ki? bize ne fada?

SDN Okuru

ee yani trollermi alalım nedir brezilyayamı yerleşelim napalım

SDN Okuru

180 basıyo :D

pumperking

bu haberin amacını anlayamadım çakma jeep cj havası var.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.