Reklam
    Reklam
    Donanım

    Gücünü Akıllı Telefondan Alan Notebook

    Akıllı telefonlar her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Bilgisayarlar ile yarışacak seviyeye gelen akıllı telefonlar, artık bilgisayarınıza güç verebilecek. Alcatel’in henüz geliştirilme aşamasında ki dizüstü bilgisayarı da bunun ilk örneklerinden birtanesi.

    Reklam
    Reklam

    Daha önce Asus’un Padfone serisinde kullandığı tablet ve telefonun iç içe kullanılabilmesi teknolojisi, bu sefer Alcatel tarafından kablosuz olarak sunulacak. Akıllı telefonunuzdaki görüntüyü daha büyük ekrana aktarmanıza, telefonunuzu klavye, mouse ile kullanmanıza ve USB bellek takabilmenizi izin veren Smartbook NFC ve Bluetooth teknolojileri ile çalışıyor.

    Motorola Denemişti

    Reklam
    Reklam

    Akıllı telefonun gücünü bilgisayarda da kullanabilme teknolojisi ilk olarak Motorola’nın Atrix 4G akıllı telefonu ve Lapdock isimli aksesuarı ile denenmiş, istenen başarı elde edilememişti. Alcatel’in Smarbook’u telefonunuza kablosuz olarak bağlandığından bir adım önde başlasa da ne kadar başarılı olacağını zaman gösterecek.

    :: Bilgisayarınıza telefonunuzdan güç vermek ister misiniz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    9 Yorum

    1. SDN Okuru

      gerçekten şahane fikir ,fiyatı uygun olursa tutar bu cihaz 300 liraya gelsin türkiyeye hemen yarın alırım

    2. SDN Okuru

      Atrixx 4g anilarim depreshed

    3. SDN Okuru

      Güzel bir fikir telefona normal windows işletim sistemi yüklü gelirse ve batarya en az 10.000 mah olursa ancak etkili olur yoksa telefonun pil gücü yatişmaz.

    4. SDN Okuru

      ubuntu araklamaları.

    5. SDN Okuru

      bari tasarımı çalmasaymışlar.macbook sandım bir an o klavye tasarımını görünce.

    6. SDN Okuru

      güzel fikir bağlantı stabil olursa tutar

    7. SDN Okuru

      mantıklı snapdragon 800lü cihazlar benim 1.nesil i7 notebook işlemcimden daha hızlı

    8. cyberfalcon

      Bence motorolanın sistemi daha iyiydi. Özellikle uzun süreli kullanımlarda pil konusunda motorolanın sistemi daha kullanışlı olur.

    9. SDN Okuru

      ubuntu touch and desktop der giderim

    Diğer yorumları gör (8) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap