İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

Haftanın Android Oyunları

Akıllı telefon ve tablet arenasında en çok kullanılan mobil işletim sistemi olan Android’in uygulama marketi Play Store, hızlı gelişmesini sürdürüyor. Binlerce ücretsiz ve kaliteli oyunun bulunduğu bu platform için her hafta yeni 5 oyunu sizlere sunuyoruz.

Tolga Cem Küçükyılmaz

okunma

Android robot (Görsel: Yuri Samoilov, CC BY 3.0, Wikimedia Commons)

Akıllı telefon ve tablet arenasında en çok kullanılan mobil işletim sistemi olan Android’in uygulama marketi Play Store, hızlı gelişmesini sürdürüyor. Binlerce ücretsiz ve kaliteli oyunun bulunduğu bu platform için her hafta yeni 5 oyunu sizlere sunuyoruz. Böylece hangi oyunu oynasam – indirsem diye düşünen Android kullanıcılarına da yardım etmiş oluyoruz.

Bu hafta yine birbirinden güzel 5 oyunla karşınızdayız. Bakalım o oyunlar nelermiş? Sözü çok uzatmadan oyunlara bakmaya başlayalım.

Madden NFL 25 

Amerikan Futbolu, pek çok kişi tarafından ilgi çekici olarak gözükmeyebilir. Fakat bence bir şans vermeniz gerekiyor. EA‘in mükemmel mobil oyun motoru üzerine inşa edilen oyun, hem kaliteli grafiklere hem gelişmiş mekaniklere hem de kolay kontrol gibi özellikleri bizlere sunuyor.

Yaklaşık 1.2 GB’lık boş alan ihtiyacı duyan oyun, 32 tane NFL takımını bizlere sunuyor. Sadece 32 takımla yetinmiyorsunuz. Kendi takımınızı özelleştirerek, yeni bir takım yaratabilirsiniz.

#video_3525#

Başa baş mücadele ve alıştırma modu gibi pek çok farklı oyun modlarının bulunduğu oyun ayrıca sezon moduyla tek kişilik uzun oyun süresi de bizlere sunabiliyor.

Android 2.3.3 Gingerbread ve üzeri cihazlarda çalışabilen oyunu buradan indirebilirsiniz.

{pagebreak::2}

RE-Volt 2: Best RC 3D Racing

Elektrikli oyuncak arabalar, etkili grafiklerle cebimize geldi. Özellikle yeni nesil akıllı telefonlarındaki gelişmiş sensörler sayesinde, araba oyunlarını oynamak çok keyfli ve kolay. Re-Volt 2′de oldukça zevkli ve kontrollerinin kolay anlaşılabilir olduğu bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Google Play Game servisinin entegre edildiği oyun, ayrıca Facebook gibi sosyal medya platformlarıyla da entegre. Arkadaşlarınızı yardım için oyuna davet edebiliyorsunuz.

#video_3526#

RC araçlarınızı oyunda geliştirebiliyor, Challenge mode üzerinden uzun yarışlar yapabiliyorsunuz. Ayrıca Grand Prix mode üzerinden arkadaşlarınızla oyun oynayabiliyorsunuz.

60 farklı karakter ve 5 yeni yarış pisti ile geniş bir yelpazeye sahip oyun, Android 2.3 Gingerbread ve üzeri Android cihazlarda çalışabiliyor. Oyunun boyutu ise 47 MB. Oyunu buradan indirebilirsiniz.

{pagebreak::3}

Frontline Commando: D-Day

Grafikleri oldukça başarılı olan fakat hareket edebilme ve oyun gidişatı olarak bizleri sınırlayan Frontline Commando’nun İkinci Dünya Savaşı uyarlaması olan D-Day oyunu, esasında yeni çıkan bir oyun değil. Fakat gözden kaçıran oyuncular için denenmesi gereken bir oyun.

145 adet görevin yer aldığı geniş bir Campaign moduna sahip oyun, zengin cihaz desteğiyle beraber gelişmiş grafik ve ses deneyimi sunuyor.

#video_3527#

Kullanılan tüfekler, asker modellemeleri ve çevre tasarımıyla İkinci Dünya Savaşı atmosferini bizlere yansıtan oyun, Android 2.1 Froyo ve üzeri cihazlarda çalışabiliyor. Oyunun boyutu ise 336 MB.

Oyunu buradan indirebilirsiniz.

{pagebreak::4}

Sonic Dash

Son günlerin popüler mobil oyun konsepti olan sonsuz koşu türü, yılların efsanesi Sonic ile karşımıza çıktı. SEGA’nın efsanesi olan ve ilk 3D oyunlardan biri olan Sonic, özellikle SEGA Mega Drive II konsoluyla beraber 1995 dönemlerine damga vurmuştu.

Eskimek bilmeyen ve hala sevilen Sonic, Dash ile beraber yeni nesil bir oyun formatına kavuşuyor. Tabi yine yüzük toplama ve topladığımız yüzükleri düşürmemizi sağlayan engellerden kaçmak gibi klişelerle bu kavuşmayı tamamlıyoruz.

#video_3528#

Android 2.3.3 Gingerbread üzeri cihazlarda çalışabilen zevkli ve efsane oyun, sadece 42 MB’lık kapasitesiyle dikkat çekiyor. Oyunu buradan indirebilirsiniz.

{pagebreak::5}

Dragon Mania

Bu haftaki son oyunumuz, Gameloft’un Dragon Mania adlı ilginç oyunu. Strateji oyunları gibi yukarıdan kendi dragonlarınızı yetiştirdiğiniz oyunda, temel olarak dragonları dövüştürüyorsunuz.

Bir nevi dragon SIMS’i olan oyun, çeşitli dragonları çiftleştirme ile çoğaltmadan tutun onlar hakkında pek çok gelişme yapmanıza olanak sağlıyor.

#video_3529#

Arkadaşlarınızla beraber düşmanlara karşı savaşabildiğiniz gibi, arkadaşlarınıza karşı da savaşabildiğiniz bu ilginç oyun, Android 2.3 Gingerbread ve üzeri cihazlarda çalışabiliyor. Oyunun boyutu ise 19 MB seviyesinde.

Oyunu buradan indirebilirsiniz.

:: En çok hangi oyunu beğendiniz? 

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (17)

SDN Okuru

bu oyunlarcoktaıgıdegıl

SDN Okuru

Artık neden haftanın android oyunları yok?

SDN Okuru

ne mallar var yarabbi ya, oraya biri android=pahalı telefonlar için işletim sistemi demiş... 512 mb ramli telefona alayını yüklemeye çalışırsan alırsın 3ün birini, eğer performans istiyorsan paraya kıyacaksın bu Bilgisayar işinde de böyle. Telefonda da aynı şekilde, Araba da da aynı şekilde performans eşittir para güzel kardeşim. Çin malı 100 tl lik telefonla 2000 tl'lik telefonu karşılaştırmaya kalkma istersen hadi eyvallah.

SDN Okuru

582 tane amerikan futbolu ve beyzbol filmi izledim. ama nasıl sayı alınır kurallar nedir hic anlamadım. pes candır aga bunu bilirim bunu söylerim her daim :)

SDN Okuru

teşekkürler tavsiyeniz için

SDN Okuru

Başka tarz istiosan online clash of clans. ilerlemeli nova 3 veya modern combat 4 deneyebilirsin.

SDN Okuru

ZİYARETÇİ 29.11.2013 07:35 önerdiğin oyunların hepsi zeka ve bulmaca, başka tarz da önerseymişsin

SDN Okuru

red alert tarzı strateji bulmak yapmak ve oynamak zor. onun yerine tower dewfence tarzı oyunları deneyebilirsin. bu arada Re-Volt 2 note IIye yüklendi hakkaten açmıyor

SDN Okuru

sonic dash'ın androide çıktığından haberimiz yoktu süper oldu

SDN Okuru

Tolga sana facebooktan mesaj attım cevap yazarmısın... Bir de freeze!,The room,cogs,apparatus,machinarium, world of goo,petson inventions o oyunları inceleyin derim bence. Arkadaşlar yazdığım oyunlara bakın cidden güzel oyunlar.

Daha fazla yorum (7 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.