Hibrit Lamborghini Sian tanıtıldı!
Lamborghini, ilk elektrikli motora sahip otomobilini tanıttı. İşte firmanın şu ana kadar üretmiş olduğu en hızlı otomobil, hibrit Lamborghini Sian!

Süper spor otomobillerin arasında oldukça özel bir yere sahip olan Lamborghini, ilk elektrikli motora sahip otomobilini tanıttı. İşte firmanın şu ana kadar üretmiş olduğu en hızlı otomobil, hibrit Lamborghini Sian!
İşte 819 beygirlik Lamborghini Sian!
Otomobil dünyasının efsane markalarından Lamborghini yeni otomobiliyle karşımıza çıktı. İlk defa bir otomobilinde elektrikli motora yer veren Lamborghini, 48 voltluk hafif hibrit bir sistem kullanıyor. Otomobilin kalbinde ise 6.5 litrelik V12 motor yer alıyor.
Toplamda 819 beygir güç üreten otomobil böylece 770 beygirlik SVJ modelini de tahtından ediyor ve şimdiye kadar üretilen en güçlü Lamborghini olarak karşımıza çıkıyor.

Maksimum hızı 350 km/s olarak sınırlandırılan otomobilin 0-100 km/s hızlanması 2.8 saniye sürüyor. 30-60 km/s hızlanmasını 0.2 saniyede tamamlayan Sian, 70-120 km/s hızlanmalarını ise 1.2 saniyede tamamlayarak bu yönden de SVJ’nin önüne geçiyor.
Oldukça iddialı bir tasarıma sahip olan otomobilde bir Lamborghini klasiği olarak altıgen detayları görebiliyoruz. Aracın kokpitinde ise dikey olarak konumlandırılan dokunmatik bir ekran orta konsolda dikkat çekerken, gösterge paneli de dijital olarak kendisine yer bulmuş.
Sadece 63 adet üretilecek olan otomobilin fiyatı ise 3.6 milyon dolar olarak açıklandı. Son olarak üretilecek olan tüm otomobillerin satıldığını da söyleyelim.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (15)
Emek var doğrusu milletteki nasıl beyin helal olsun efsane Bi araba
Adamlar yapmış
Bilgisayar oyunundan fırlamış gibi :D
Küçükken oyuncak arabalarımız vardı ya :D Aynen ona benzemiş
Güzel araba ama önceki modellerin tasarımı daha hoştu sanki
Adamlar yapmış
Google play'deki 70-80 mb. boyutundaki yarış oyunlarının lisanssız otomobillerine benzemiş. Tasarım anlamında ferrari her daim lambo'dan üstündür.
Kasislerde altı vuruyor bunun alçak yapmışlar
İtalyanlar yine yapmış
Güzel bir makine olmuş :D