Reklam
    Reklam
    Akıllı Telefon

    Honor telefonlar için Google açıklaması geldi

    Huawei'nin alt markası olmaktan çıkarak bağımsız bir markaya dönüşen Honor için sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Honor CEO'su Google yasağı konusunda açıklama yaptı.

    Yıllar boyunca Huawei’nin bir alt markası olarak kullanıcılara hizmet veren ülkemizde de aktif faaliyet gösteren Honor geçtiğimiz aylarda satılmıştı. Bu kapsamda Honor’un Huawei ile bağlantısının kalmaması, yeni modellerde Kirin işlemcilerin dışına çıkılmasını sağlarken Google konusunda heyecanlandırdı.

    Honor telefonlar için Google engeli ortadan kalktı

    Trump tarafından verilenen kararlar doğrultusunda ABD tarafından Huawei’ye uygulanan ambargo devam ediyor. Bu nedenle Huawei’nin ve alt markalarının yeni telefonlarında halen Google servisleri yer almıyor.

    Reklam
    Reklam

    Honor CEO’su George Zhao yeni dönemin nasıl olacağı, daha doğrusu Google servislerinin geri gelip gelmeyeceği sorusunu yanıtladı. Google ile tekrar ortaklık için herhangi bir engelin kalmadığını belirten Zhao kullanıcıları sevindirdi.

    Hali hazırda görüşmelerin başladığı iddia edilirken Intel, AMD, Qualcomm ve MediaTek ile ortaklıklara imza atılacağı geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Yakın zamanda piyasaya sürülen Honor V40’ın Google uygulamaları yüklü halde global pazarda satışa sunulup sunulamayacağı ise halen bilinmezliğini koruyor.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    3 Yorum

    1. Teknoloji Dostu

      Honor unarım Türkiye ye gelir yeni telefonları

    2. Teknoloji Dostu

      Artık huawei de honordan tedarik eder

    Diğer yorumları gör (2) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap