Reklam
    Reklam
    Akıllı Telefon

    HTC 2017’de kaç telefon çıkaracak?

    HTC, U serisi telefonlarını henüz duyurmuştu ki, şirketin CEO’su HTC’nin 2017’de kaç telefon tanıtacağına dair önemli bir açıklama yaptı.

    Tayvan orijinli, Çinli telefon üreticisi HTC’nin 2017’de altı veya yedi yeni model tanıtması bekleniyor.

    Reklam
    Reklam

    HTC 2016’dan hiç memnun kalmadı

    2016’da bir düzine yeni telefon tanıtan firma aradığı başarıyı bulamayınca 2017’de daha küçük bir portfolyoya odaklanma kararı aldı.

    Firma şimdiden Android Nougat sistemli ve metal kasalı HTC U ve HTC U Ultra modellerini tanıttığı için geriye dört veya beş model kalmış bulunuyor.

    Bu yeni modellerin de Şubat ayı sonunda, Barselona’daki MWC etkinliğinde kendini göstermesi büyük olasılık olarak görülüyor.

    Reklam
    Reklam

    Bu arada, HTC yetkilileri büyük beğeni toplayan HTC 10’un yerine gelecek telefonun HTC 11 adını almayabileceğinin de altını çizdi. Bakalım, HTC bu yıl telefonlarını hangi isimler ve imajlar altında konumlandıracak?

    :: HTC’nin 2017 telefonları hakkında ne düşünüyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    32 Yorum

    1. SDN Okuru

      Htc'nin bu piyasada şansı yok

    2. SDN Okuru

      Çinli mi Hadi canım ben de zeki Müren

    3. SDN Okuru

      HTC cinli deyil tayvan

    4. SDN Okuru

      HTC Çinli değil 🙁 Tayvanlı Asusla hemşeriler

    5. SDN Okuru

      ÇİNLİ mi? Puhahahaha…
      Yazar kardeş, biraz daha dikkatli olun, yada araya bir moderatör koyun. Herkes herşeyi yazamasın.

    6. SDN Okuru

      Çinli üretici mi 😀

    7. SDN Okuru

      Samsung 15-20 tane çıkarır kesin

    8. SDN Okuru

      Shifdelete sitesi galiba Çin devletinin tek çin politikasını destekliyor 🙂 Ama ülkemiz Tayvani resmi olarak tanıyor bundan dolayı düzeltme yapılmalı. Yorum yapan arkadaşlar Tayvani dünyada sadece 22 ülke tanır. Diğer ülkeler çin Tayvani olarak isimlendirir.

    9. SDN Okuru

      Htc pil yüzünden kaybediyor

    10. SDN Okuru

      Nokia gelsin artık. ☺

    11. SDN Okuru

      Çinli telefon üreticisi ??

    12. SDN Okuru

      Tayvan orijinli, Çinli telefon üreticisi HTC dikkatli okuyun

    13. SDN Okuru

      tayvan meselesi biraz karışık.araştırdım bağımsız mı değil mi çözemedim.uluslararası ilişkiler açısından çok tartışmalı bi mesele.ingilzcede resmi adı republic of china. yani 'çinli üretici htc' ifadesi kimine göre doğrudur kimine göre yanlış.

    14. SDN Okuru

      Htc 10 nun bile tutunamadığı piyasada firmanın işi zor.

    15. SDN Okuru

      Taiwan Çin'in özerklik ilan eden bölgesi eski Çin başkenti. Çin dahil çoğu ülke kabul etmez bazı haritalarda'da yoktur. Sıkıntılı orası da bu gün esas canımı sıkan olay Teknosa daydım sabah bakıyorum cihazlara ortalık sakin olunca istediğim gibi kurcalıyorum casper, sony, htc lere geldim etiketleri kaldırılmış birkaç desire modelinde etiket var. Dedim bunlar neden yok internetten de m7-m8-m9 bulamıyorum dedim htc ile lg Türkiye'den çekildi dedi bende dedim o haberler yalanlanmıştı yok dedi çekildiler. Türkiyede cihaz alıcaksan sony, samsung, iphon'dan seç al dedi onlar hiçbirzaman çekilmezler dedi. Bi yüzüm asıldı yani Türkiye olarak bizim kaybımız olur seçenek yok denecek kadar az İnsan yıllardır kullandığı markadan sıkılıyor başka markaya geçmek istiyor ondada seçenek yok. İnternetten bakıyorum İran pazarında bile bizim bilmediğimiz çeşit çeşit marka var hele Mısır da süper telefonlar var.

    16. SDN Okuru

      HTC bence en iyi 3 teleon markasından biri ancak pil sorununu çözmeli.

    17. SDN Okuru

      Birçok modelinde düşük batarya kullanıyor, bir çok modelinin tasarımı çirkin, hadi bunları geçtik fiyat olarak çok pahalı, rekabetçi olamadığı için zarar ediyor. Bunların dışında gerçekten güzel telefon.

    18. SDN Okuru

      Htc 11 var mı ağbi?-Hayir u ultra var sd821 li olan. oldu o zaman hayirli isler ben baska yerlere bakayim.

    19. SDN Okuru

      Hongkong Telefon Company

    20. SDN Okuru

      Ülkemiz Türkiye olduğu için, Çin'in Tayvan'ı hala kendisinden görmesi bizi ilgilendirmez. Bize göre Tayvan diye bi ülke var. HTC, Tayvan merkezli bir firma ve yanlış hatırlamıyorsam Çin'de 6 tane fabrikası var.

    21. SDN Okuru

      htc arayüzünü değiştrmeli birde daha şık yapmalı.. son 2yıldır tasarım konusunda geride kaldılar.

    22. SDN Okuru

      ne oldu bizim güncellemeler hani?

    23. SDN Okuru

      taiwan diye bir memleket duymuş muydunuz hiç ? asus msi vs. gibi bir çok teknoloji firmasına ev sahipliği yapan memleket ?

    24. SDN Okuru

      Fiyat politikasını düzenlemedikçe zor toparlar.

    Diğer yorumları gör (31) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap