HTC Bolt Önümüzdeki Ay Çıkabilir
Geçtiğimiz hafta HTC firması HTC Bolt adı altında yeni bir isim tescili yapmıştı ve bu da haliyle herkese 2011 yılında satışa çıkan HTC ThunderBolt modelini hatırlatmıştı.

Geçtiğimiz hafta HTC firması HTC Bolt adı altında yeni bir isim tescili yapmıştı ve bu da haliyle herkese 2011 yılında satışa çıkan HTC ThunderBolt modelini hatırlatmıştı.
HTC Bolt tahmini ünlü muhabirden geldi
Bu isim hakkında söylentiler devam ederken, sektörün tanınan isimlerinden olan ve sızıntı bilgiler konusunda neredeyse her zaman doğru tahminde bulunan Evan Blass, HTC Bolt’un önümüzdeki ay Amerika‘da Sprint aracılığıyla satışa sunulacağını iddia etti.

2011 yılında çıkan ThunderBolt modelinin Verizon aracılığıyla özel olarak satıldığını düşününce, muhtemelen HTC Bolt, ThunderBolt modelinin devamı niteliğinde olmayacak. Şimdilik maalesef HTC Bolt‘un hangi özelliklere sahip olduğu, kaç paraya satılacağı gibi konularda bilgi bulunmuyor. Hatta cihazın amiral gemisi bir model olup olmadığı dahi bilinmiyor.
Eğer Evan Blass‘in tahmini gerçekse ve HTC Bolt Ekim ayında satışa çıkacaksa, muhtemelen yakında resmi bir duyuru gelecektir. Ayrıca cihazın Türkiye’de satılıp satılmayacağı da henüz muallakta.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (19)
5.5 ınc htc 10 mini mi olur kardes bunun modeli htc bolt diye çıkacak sen istedin diye 5.5 ınc telefonu mini mi yapacaklar:)))
Htc bu fiyatlarla olmaz lan. Htc 10 fiyat ne kadar s7
HTC 10 20016 nin telefonu alan bilir hiç sorunu yok adı gibi 10 numara
türkiyeninde yerli yüzdeyüz türk sermayesi ve yüzde yüz herşeyi ile türk yapimi akilli telefonu olsaydida onu konuşsaydik keşke. başkalari yapar bizde sadece keklik gibi gider para verip aliriz yetmez yorumda yapariz çok bilmişler gibi,büyük başarı.
o ne kardeşim 10 senedir aynı arayüz
hitachi bitmiştir artık asus hitachiyi alacak bu belli oldu
htc mi kaldı yaa
Adamların telefonu avrupada yılın telefonu seçildi,teknoloji dünyasına daha ne kadar katklda buluna bilir?
Htc 10 gayet guzel bir telefondu ama sen HTCsin yenilikler yapman lazim diger markalardan one cikman lazim ne biliyim onlar snapdragon 810 koyuyorlar htc de bundan koyuyor yani taklit etme haci. Yeni seyler bul koy
Batsa size ne karı olacak anlamadım