Reklam
    Reklam
    Mobil

    HTC Butterfly, Avustralya’da Satışta

    HTC J Butterfly ve Droid DNA‘nın, uluslararası sim kilitsiz varyantı HTC X920e Butterfly, Avusturalya‘da satışa sunuldu. Alınabilir durumda olan telefon, dünyanın ilk Full HD ekrana sahip telefonu olarak dikkat çekiyor.

    SIM-Free cihazları MobiCity ve AUD849 satışa sundu. 891 Dolar fiyata satışa sunulan HTC Butterfly’ın nakliyesi ise 18 Ocak‘ta başlayacak.

    Reklam
    Reklam

    HTC Butterfly, 5 inç boyutunda Full HD Super LCD 3 ekran kullanan ilk telefon olarak dikkat çekiyor. One X‘teki Super LCD 2 ekranın kalitesini daha da yukarı seviyeye çıkartıyor.

    İnç başına 440 ppi değeri sunan HTC Butterfly, Sony‘nin bu gece duyuracağı Xperia Z ile beraber en iyi ekrana sahip telefonlardan biri.

    Qualcomm‘un yeni nesil Krait mimarisini kullanan ve 28nm teknolojisiyle üretilen Snapdragon S4 PRO APQ8064 işlemcisinin güç verdiği cihaz, 1.5 GHz hızında çalışıyor.

    Reklam
    Reklam

    Adreno 320 GPU‘su ve 2 GB çift kanal belleğin bulunduğu telefonda, 16 GB dahili hafıza kullanılıyor. Ayrıca Butterfly, arttırılabilir hafıza desteği de sunuyor.

    HTC, One X’te kullandığı başarılı F 2.0 diyaframlı kamerayı, Butterfly modelinde de kullanıyor. Yeni akıllı telefonda da 8 Megapiksel kamera, Full HD video kaydı ve kayıt sırasında fotoğraf çekme özelliği bulunuyor.

    Reklam
    Reklam

    9.1mm kalınlığında olacak olan telefon, oldukça şık bir tasarıma sahip. Beats Audio desteğini arkasına alan cihaz, kırmızı ve siyah renk kombinasyonunu başarılı bir şekilde bizlere aktarıyor.

    Yüksek üretim talebine karşılık veremeyen HTC, bu cihazı şimdilik Avrupa pazarına sürebilmiş değil. Fakat Droid DNA’yı Avrupa’ya sürmeyecek olan HTC, Butterfly‘ı önümüzdeki ay Avrupa’da da duyurabilir.

    :: HTC Butterfly, Avrupa’da satışa çıksa alır mısınız?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    21 Yorum

    1. SDN Okuru

      Sonunda ilk iş türkiyeye gelir gelmez 4s i satmak üstüne koyup bunu almak

    2. SDN Okuru

      nakliyesi ise 18 Aralık’ta başlayacak.

    3. SDN Okuru

      türkiye fiyatları ne olur acaba.

    4. SDN Okuru

      samsungun S serisi gibi,Htc’de X serisi üzerinden yürümeliydi.Fakat sürekli farklı modellerde üst seviye telefon çıkartıyorlar.Sonrada güncelleme sıkıntılı olur tabiiki.

    5. SDN Okuru

      hayırlısı olsun bekliyoruz

    6. SDN Okuru

      Cilgin biseye benziyo:)

    7. SDN Okuru

      Harikaaaaaa bi alet ins biran once gelir..

    8. SDN Okuru

      Güzel ama m7yi beklerim ben olsam

    9. SDN Okuru

      s3 ile uzun sure yola devam 🙂 benden bu kadar yoruldum artik telefonlari takip etmekten :))

    10. SDN Okuru

      Türkiyeye gelmiyicek.

    11. SDN Okuru

      Sony xperia z varken bu ne

    12. Shıftdelete

      Xperia z Daha makul bi fyat olur gibime gelıyor 100-200 tl Kamerası ve toz önleyici yüzünden kesinlikle z alırdım tabi s4 ün ne yapacagı da önemli

    13. SDN Okuru

      bataryası çok az bu kafayla HTC daha ilerleyemez. Böyle bir telefonun bataryası çok yüksek olması lazım ki 1 gün gitsin şarzı.
      5 – 10 saatte biter şarzı bu telefonun.

    14. SDN Okuru

      Türkiyeye ve avrupaya gelmeyecek bu telefon ilk full hd Xperiz Z olacak avrupada

    15. cecenorhan

      Kimse Türkiye fiyatı beklemesin çünkü Avrupa da ve Türkiye’de HTC’nin aldığı kararla satışı yapılmayacak maalesef. Sadece Amerika, Avustralya gibi çok az yerde satışa çıkacak.

    16. SDN Okuru

      Büyük ihtimalle alırım. Kullanmaya değer şık bir telefon

    17. Barney Ross

      891Dolar. Fiyatı fena değil aslında

    18. SDN Okuru

      cıhazı tıpi ıcın alıcaksanız eyvallah snapdragon ıslemcıye bölumlenmiş 2lık ramı napıcaksınz sız kullanmadan sarjı bıtıtcek gereksız cok para endavour yada plusa bakın ustlerı ben nvıda tegranın ustune ıslemcı tanımam kral işlemcıdır ustu yokdur 1 lıkram zaten sızı ıhya edıcek gucte bataryasıda kusursuzdu nvıda denge konusnda yazılımını getırır deneyın anlarsınz

    19. SDN Okuru

      Cihazdan yazıyorum su anda. Güzel cihaz. Endsvour yani one x e göre daha hızlı ve ısınmıyor. Sarjida gayet iyi.

    20. SDN Okuru

      cihazi kullaniyorum gayet iyi kelebek gibi =) hafif ince şık hızlı kaliteli malzeme… gayer iyi

    Diğer yorumları gör (20) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap