İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

HTC, Dashwire’ı Satın Aldı

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC bu sabah HTC America Holding biriminin Seattle’da bulunan mobil-web bağlantılı hizmetler sunan Dashwire’ı 18.5 milyon usd‘lik bir ücretle tamamen bünyelerine kattığını duyurdu.

Atalay Keleştemur

okunma

HTC (Görsel: Erik Lundin, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons)

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC bu sabah HTC America Holding biriminin Seattle’da bulunan mobil-web bağlantılı hizmetler sunan Dashwire’ı 18.5 milyon usd‘lik bir ücretle tamamen bünyelerine kattığını duyurdu.

Yapılan bu anlaşmayla birlikte HTCSence.com isimli mobil bulut hizmetine de bir hayli hareket kazandırılmış olacak.

Daha önce Microsoft‘un Mobil Aygıtlar bölümünde Ürün Yöneticisi olarak çalışan Ford Davidson tarafından kurulan Dashwire, son dönemin popüler mobil işletim sistemi Android ile birlikte Windows Mobile, Symbian ve BlackBerry platformları için yazılım çözümleri sunan bir firma.

Yıl sonu itibariyle yaklaşık 1 milyon usd‘lik kâr elde etmiş olan firmanın, HTC’ye de büyük kazanç sağlaması bekleniyor.

:: HTC’nin bu hamlesini olumlu buluyor musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

SDN Okuru

bizde açılıktan ölelim.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.