Reklam
    Reklam
    Akıllı Telefon

    HTC Desire 820 Görüntülendi

    HTC’nin kısa süre önce ortaya çıkan yeni akıllı telefonu Desire 820‘nin görüntüleri ortaya çıktı. Desire 816 ve Desire 610‘da kullanılan tasarım çizgisinin devam ettirildiği telefonda, Qualcomm’un 64 bit destekli Snapdragon 615 işlemcisi kullanılıyor. 

    Sekiz Çekirdekli 64 Bit İşlemci

    Reklam
    Reklam

    Qualcomm‘un 28 nm fabrikasyon sürecinde ürettiği 64 bit destekli Snapdragon 615’te, 1,8 GHz saat hızında çalışan dört adet Cortex-A53 ve 1 GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A53 çekirdek bulunuyor. Toplamda 8 çekirdek bulunduran Snapdragon 615’e Adreno 405 grafik birimi eşlik ediyor.

    :: IFA 2014’te tanıtılması beklenen modelleri bir araya getirdik!

    14-09/01/desire-820-4.jpg

    Reklam
    Reklam

    IFA 2014‘te resmiyet kazanacak olan telefonlardan olan HTC Desire 820, 5,5 inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksel çözünürlüğündeki ekran, 1,5 GB RAM, arttırılabilir hafıza desteği sunan 8 GB depolama alanı, 2600 mAh batarya, 13 Megapiksel arka, 8 Megapiksel ön kamera ile birlikte Android 4.4 KitKat üzerinde çalışan Sense 6.0 ile karşımıza çıkacak.

    :: HTC Desire 820 Sizce Nasıl Görünüyor?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    14 Yorum

    1. osman sarohan

      Hayýrlý olsun.

    2. metas53

      Þu kapasitif tuþlarý ekrana dðilde One m7 deki gibi logunun yanýna koysalar. HTC logosu hem Home tuþu hemde bildirim ledi olsa þahane olmazmý.

      Tabi fiyatýda tuzlu deðilde biraz daha rekabatçi yapmasý lazým ki piyasade yer edinsin. Ama almýyorlar iþte þu UP iþinden hanca vaz geçtiler

    3. SDN Okuru

      Nokia ile beraber tüm takoz üretiminin başını çekiyorlar.O çerçeveler nedir ya

    4. SDN Okuru

      Ekran 5 inc kasa 6inç şaka gibi

    5. SDN Okuru

      Hoparlörlü resim çerçevesi

    6. SDN Okuru

      Senden adam olmayacak be htc yıl olmuş 2014 adam hala 8 gb depolama koyuyor 16 gb artık standart olmalı yazık birde teknoloji gelişti diyoruz eğer gerçekten gelişseydi giriş seviyesi standardı 8 gb orta segment standardı 16 gb ve tepe modellerinde standardı 32gb olurdu.Birde hala 512 mb ramli cihazlar çıkıyor 2 yıl önceki telefon o zaman bile 512 ile kasarken hemde allah akıl fikir versin ne diyim biz düşünüyoruz koskoca mühendis bunları düşünemiyor.Hayatımda bu kadar dengesiz özelliklere sahip telefon görmedim işlemci uçmuş grafik gene öyle ama ekran 720p hd ve 5.5inç hani 4.7″ olsa hadi neyse ram 1.5 gb sanki böyle hani tepe model yapalım demişler sonra akıllarına m8 gelmiş dur orta segment olsun birkaç özelliğini kısalım tarzı acayip bisi çıkmış ortaya.Sonuç olarak dünyanın en güzel cihazını yapsanda 8 gb dahili ile çöptür benim gözümde giriş seviyesi hariç tabi.

    7. SDN Okuru

      htc nin telefonlarını her zaman çok begenmişimdir bu telefon gerçekten istedigim bir tel yapmışlar 1200-1500 arası bir fiyattan giriş yapıcak belliki şimdiden almak istiyorum

    8. SDN Okuru

      Alt ve üstteki boşluklara hava alanı kurulur

    9. SDN Okuru

      “arttırılabilir hafıza desteği sunan” 8 GB depolama alanı nesine bu kadar takıldınız anlam veremiyorum. Bu aralar ilk defa MTK hariç Snapdragon’un 8 çekirdekli 64bit işlemcisinin kullanıldığı telefon haberi çıkıyor hani yorumlarda bundan bahseden yok, üzerine 720p ekran ve 2600mah pilin bu işlemciyle 1 günü rahat çıkarıp çıkaramayacağı konuşulmuyorken gene çerçeve olayına takılmış herkes. Piyasada orta-üst seviye 5.5-6 inc ekranlı doğru dürüst telefon yokken bu telefonun fiyatını 1200-1400 lira civarına konumlandırırlarsa gayet başarılı olurlar.

    10. SDN Okuru

      5 inç, 16 gb hafıza ve 2 gb ram olsa alınırmış. HTC sürekli orantısız telefonlar yapıyor.

    11. SDN Okuru

      64 bit işlemciye 1,5 gb ram. Allah akıl fikir versin.

    12. SDN Okuru

      Sitesinde 2 gb ram yazıyor

    13. SDN Okuru

      herkes tasarımcı olmuş çıkmış.

    Diğer yorumları gör (13) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap