İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. İnternet

HTC, Facebook için Telefon mu Üretecek?

Akıllı telefon üreticileri arasında ilk 3 isim arasında yer alan HTC, daha önce Facebook odaklı çıkardığı Salsa ve Cha Cha modellerinden farklı olarak, tam Facebook entegrasyonuna sahip bir telefon piyasaya sunabilir.

Tolga Cem Küçükyılmaz

okunma

HTC (Görsel: Erik Lundin, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons)

Akıllı telefon üreticileri arasında ilk 3 isim arasında yer alan HTC, daha önce Facebook odaklı çıkardığı Salsa ve Cha Cha modellerinden farklı olarak, tam Facebook entegrasyonuna sahip bir telefon piyasaya sunabilir.

Digitimes’ın haberine göre Facebook, kendi markasını taşıyan bir akıllı telefon hazırlama planı yapıyor. Bu planlar dahilinde HTC ile iş birliği yapma ihtimali oldukça kuvvetli bir ihtimal.

HTC tarafından üretilmesi düşünülen Facebook Phone’un, Facebook tabanlı bir işletim sistemi ile mi gelecek yoksa Facebook‘un arasının pek iyi olmadığı Google‘ın Android işletim sistemi ile mi gelecek merak konusu. Fakat Facebook kullanımını abartan kullanıcılar için iyi bir haber olabilir. 

Facebook Phone‘un en erken 2012‘nin üçüncü çeyreğinin sonu ya da dördüncü çeyreğin başında piyasada olması bekleniyor.

:: Facebook Phone, sizce nasıl bir telefon olur?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (6)

Teknoloji Dostu

19 01 2021 youtube videosundan geldim

SDN Okuru

Değişik değişik telefon üretiyorlar ya Facebook tuşu neymiş ya arkadas HTC isinamadim bı türlü ya

SDN Okuru

HTCYİ OLDUM OLASI SEVEMEDİM ARKADAŞ

SDN Okuru

eğer öyle bir telefon çıkarsa windows phone ile çıkar çünkü google, android için izin vermez diye düşünüyorum

SDN Okuru

Of ilk önce o dandik uygulamalarını düzeltsinler "tam Facebook entegrasyonu" da sonraya kalsın.

eterno

Salsa'yı beğenmeme sebebim facebook tuşunun olmasıydı; sonra One V çıktı, sevindik, Salsa'nın modifiyesi, facebook tuşu olmayanı şekil itibariyle; ama gel gör ki onun da bataryası non-removable, yanlış sulardasın HTC.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam