HTC Incredible S’e Android ICS Geldi
HTC’nin gelişmiş 8 megapiksel kamere va çift LED flaşıyla donattığı, 4 inçlik ekrana sahip Incredible S, ülkemizde de resmi olarak satışa çıkan bir model. 1 GHz hızında çalışan tek çekirdekli işlemci ve 768 MB RAM ile gelen akıllı telefona HTC güncelleme vermeye başladı.

HTC’nin gelişmiş 8 megapiksel kamere va çift LED flaşıyla donattığı, 4 inçlik ekrana sahip Incredible S, ülkemizde de resmi olarak satışa çıkan bir model.
1 GHz hızında çalışan tek çekirdekli işlemci ve 768 MB RAM ile gelen akıllı telefona HTC güncelleme vermeye başladı. HTC‘nin 17 telefonu kapsayan ICS güncelleme takviminde geçtiğimiz günlerde Evo 3D modeli ICS güncellemesini almıştı. Şimdi sıra Incredible S‘de.
Incredible S sahiplerine HTC güzel bir sürprizi var. Diğer güncellemelerden farklı olarak HTC, Incredible S modeline Android 4.0.4 güncellemesi veriyor. HTC’nin Android 4.0.4 kullanan ilk modeli olan Incredible S, Sense 3.6 arayüzüne sahip.

Yaklaşık 250 MB boyuta sahip olan güncelleme, OTA şeklinde kullanıcılara dağıtılmaya başladı. HTC diğer modellerini de Android 4.0.4‘e güncelleyebilir. Pek çok modelin 4.0.3′de kalmaması bekleniyor.
HTC‘nin önümüzdeki günlerde Desire S ve Desire HD modellerine de aynı güncellemeleri yollaması bekleniyor.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (51)
Arkadaslar yeni surumu yukledikten sonar televizyon seyredemez oldum bilgisi plan cards tesekurler
Arkadaşlarım incredible s güncelleme geldi fakat yüz tanıma kilidini etkinlestirince telefon sapitio bu problemle karşılaşan varmı ya da bu problemi çözen....
Of lanet gitsin ya çok kötü oldu.
Kayıtsız Üye Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar ben yukledim bin pişmanım telefonu kağnı haline getirdi şimdi deli gibi eski sürüme dönmenin yollarını arıyorum. bu nasıl oluyor anlamadım yok cok hızlı dediler yok stabil dediler yukleyinde görün. ya bunu eski haline getirecek pratik bir yol bulan arkadaşa teşekkürlerimi şimdiden iletirim. benim bir arkadaş önceki sürüme dönmek için servise 20 tl vermiş
arkadaşlar ben yukledim bin pişmanım telefonu kağnı haline getirdi şimdi deli gibi eski sürüme dönmenin yollarını arıyorum. bu nasıl oluyor anlamadım yok cok hızlı dediler yok stabil dediler yukleyinde görün. ya bunu eski haline getirecek pratik bir yol bulan arkadaşa teşekkürlerimi şimdiden iletirim.
rem kullanımı düştü 300mb civarı boş rem var. önceden 100 civarıydı. özellikle ayarlar menüsü filan değişti. görsel olarak çok iyi. biraz alışmak gerek, eski hali çok güzel, sade ve kullanışlıydı, bu hali ise çok şık ama biraz daha karışık. bununla beraber telefon tepki süresi uzadı, biraz yavaşladı yani. bu ise benim sevmediğim bir şey. bir iki gün kullanıp alışmazsam eski haline çevirmek isterim. (bu arada eski haline çevirmek nasıl olur, bilen var mı?)
Goruntulerde bulanklik navigasyon uygulamasında sorun ve tarayicada yer yer donma var. Iyice mallasti telefon
Bana hala gelmedi yaaa
Ben de dün itibariyle güncellemeyi aldım. Herhangi bir sorun yaşamadım. "Tamam" ve "İptal" seçenekleri yer değiştirmiş, yani önceden solda olan "Tamam" seçeneği sağ tarafta çıkıyor ama zamanla alışılır.
bana hala gelmedi