İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Teknoloji

HTC Tasarıma Önem Veriyor

TouchFLO 3D arayüzünü San Fransisco merkezli tasarım firması One & Co ile birlikte geliştiren HTC, sonuçtan bir hayli memnun kalmış olmalı ki, şahsa ait olan tasarım firmasını bünyesine katma kararı aldı.

Erhan Kahraman

okunma

HTC (Görsel: Solomon203, CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons)

TouchFLO 3D arayüzünü San Fransisco merkezli tasarım firması One & Co ile birlikte geliştiren HTC, sonuçtan bir hayli memnun kalmış olmalı ki, şahsa ait olan tasarım firmasını bünyesine katma kararı aldı. One & Co’nun uzmanlık alanı sadece telefonlarla sınırlı değil; firmanın Coca Cola‘dan Adidas’a ve Dell‘e kadar birçok farklı müşterisi bulunuyor. Üstelik yapılan anlaşma, mevcut tasarım danışmanlıklarını bozmayacak türden. Bakalım One & Co firması, HTC’nin gelecek modellerine nasıl bir etkide bulunacak.

:: Konuyla ilgili görüşlerinizi forumda paylaşın.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

SDN Okuru

evet guzel

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.