HTC Yeni Desire Serisini Tanıttı!
Mobil Dünya Kongresi, Barcelona’da hız kesmeden devam ediyor. HTC, Desire serisinin yeni üyeleri Desire 825, HTC Desire 530 ve Desire 630 modellerini tanıttı. HTC’nin yeni Desire üçlüsü, renkli tasarımı ile müzik ve eğlence odaklı bir telefon hissi oluşturuyor.

Mobil Dünya Kongresi, Barcelona’da hız kesmeden devam ediyor. HTC, Desire serisinin yeni üyeleri Desire 825, HTC Desire 530 ve Desire 630 modellerini tanıttı.
HTC’nin yeni Desire üçlüsü, renkli tasarımı ile müzik ve eğlence odaklı bir telefon hissi oluşturuyor.
{pagebreak::1}
HTC Desire 825
Yeni Desire üçlüsünün en üst seviye modeli olan HTC Desire 825, boya püskürtmesi olarak nitelendirilen renkleri ile dikkat çekiyor.

Qualcomm’un Snapdragon 400 işlemcisinden güç alan telefonda, 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanına yer veriliyor. 5.5 inç boyutunda 1280 x 720 piksel çözünürlükte AMOLED ekrana sahip olan Desire 825’in, microSD kart girişi bulunuyor.
13 megapiksel arka ve f / 2.8 diyafram aralığında 5 megapiksel ön kameranın yer aldığı HTC Desire 825, 2.700 mAh bataryadan besleniyor.
{pagebreak::2}
HTC Desire 630
HTC Desire 630, temel anlamda Desire 825 ile aynı özelliklere sahip. 5 inç boyutunda HD çözünürlükte ekran ile gelen telefon, 2200 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.

{pagebreak::3}
HTC Desire 530
Serinin en küçük üyesi olan Desire 530, Qualcomm’un Snapdragon 210 işlemcisinden ve 1.5 GB RAM’den güç alıyor. 5 inç boyutunda HD ekranın yer aldığı telefon, 16 GB dahili depolama alanına sahip.

HTC’nin selfie odaklı 5 megapiksel ön kamerasına yer verilen Desire 530’da, 8 megapiksel arka kamera bulunuyor.
HTC Desire 825, Desire 630 ve Desire 530 modelleri Mart ayında satışa sunulacak.
:: HTC’nin yeni Desire serisini beğendiniz mi?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (24)
SDN neredeyse 1 ay oldu ilk sıradaki yoruma cevap vermediniz telefonun fiyatını sordum tahmini fiyatını lütfen söyliyebilir misiniz?
bunların yaklaşık fiyatı ne söyleren sevinirim sdn satın almayı düşünüyorum da
Sd210 nedir yani 50 dolara satsan anca alınır yoksa 100-150 dolara neler var neler HTC batmaya mahkumsun
htc bırak artık şu saçma sapan şeyleride amiral gemisi çıkart artık batacan batacan
Htc baska telefon kullanmam.
One M8den sonra bozdun HTC
işlemcileri bizim bakkalın hesap makinesinden çalmışlar
Htc desire 816 ya da s400 koymuştun 2016 da telefon cikartiyon 825 onada s400 sen olum batmaya mahkumsun yok ol htc
Bunlarlan uğraşıcanıza adam gibi bi amiral gemi yapın bunları kim alırki 720p ekranmı kaldı bide5.5 inç:-)
Anlaşıldı htc batiyor.Bu şirket daha iflah olmaz.