İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

HTC Yeni Rezound’u Tanıttı

HTC’nin yeni akıllı telefonu Rezound, adından da anlaşılacağı üzere ses konusunda iddialı. Beats Audio desteği ile gelen Rezound’un kutusundan Beats’in özel kulaklıkları da çıkıyor.

Hakan Kilyusufoğlu

okunma

HTC (Görsel: Erik Lundin, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons)

HTC’nin yeni akıllı telefonu Rezound, adından da anlaşılacağı üzere ses konusunda iddialı. Beats Audio desteği ile gelen Rezound’un kutusundan Beats’in özel kulaklıkları da çıkıyor.

Önümüzdeki yıl çıkması beklenen Android 4.0’a da yükseltilebilecek olan Rezound’un teknik özellikleri de göz alıyor.

1.5 GHz çift çekirdekli Qualcomm işlemci, 1 GB bellek, 1080p video kaydı yapabilen 8 MP kamera bunlardan sadece bazıları. Kamera ile slow motion çekimler de yapılabiliyor.

Ekran boyutu da 4.3 inç olan telefonun 16 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Bu değer hafıza kartlarıyla 32 GB’ye kadar çıkarılabiliyor.

:: HTC Rezound’u beğendiniz mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (21)

SDN Okuru

avrupada 720 dolar

SDN Okuru

Ayrıca ekran çözünürlüğü HD 720p, baya sıkı belli ki

xmRipper

Telefonun en önemli asıl özelliğini yazmamışsınız. Bu telefon 4.3" ekranda 1280x720 çözünürlüğe sahip dünyanın ilk telefonu. 326 ppi lik iPhone'un Retina ekranı, 342 ppi lik HTC Rezound ile tahttan indiriliyor yani. Galaxy Nexus'da da 1280x720 var ama 4,65" olduğu için 316 ppi'da kalmıştı. Gerçi yinede Samsunglardaki SuperAmoled'in yerini hiçbir şey tutmuyor ama Rezound baya sağlam geliyor.

SDN Okuru

şu ekran işi çok saçma 4' yeter üstü saçmalık

dinoelaine

the volume of HTC wildfires is so weak ..?/??

erkek2

android 4 e güncellerken telefondaki rehber yada kayitlar siliniyor mu? güncellemeyi telefoncu mu yapiyor? kendimiz de yapabiliyor muyuz? indirip kuruyor muyuz?

uygar2580

Sense 3.5tir muhtemelen. İlk olarak HTC Ryhme de çıktı.

SDN Okuru

Sensationdan Pek Farkı Yok gibi

fatihcamli

5 yılsonra fiyatı düşersa alırım.... belki

ExCeLLeNT

HTC modeller genel olarak arkası öyle yapılıyor yamuk yumuk Ama bence hoş bir hava katıyor.

Daha fazla yorum (11 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.