Reklam
    Reklam
    Donanım

    HTC’den 16MP’lik Akıllı Telefon

    Tayvanlı üretici HTC, akıllı telefon pazarındaki kıyasıya yarışa son derece iddialı bir model ile renk katmaya hazırlanıyor. 16 megapiksellik bir dijital kamerası ile fotoğraf odaklı bir cihaz olacağı söylenen telefonun, işletim sistemi de dikkat çekici.

    Yeni HTC’nin Android işletim sistemine sahip olacağını düşündüyseniz yanıldığınızı belirtelim. Zira söylentiler doğruysa bu cihazda Windows Phone 7 işletim sistemi yer alacak. Tasarım olarak Android’li Desire S’i andıran telefonu, aynı modelin daha modern ve şık çizgilere sahip hali olarak niteleyebiliriz.

    Reklam
    Reklam

    Cihazın özelliklerine dair henüz ortaya çıkmış net bir bilgi yok ancak 16 megapiksel çözünürlüğünde kameraya sahip bir HTC modeline dair sızdırılmış bir video mevcut. İş bu noktaya kadar geldiyse Tayvan’lı üretici muhtemelen kısa bir süre içinde bu cihazı duyurmuş olacaktır.

    İşte sızdırılan o video:

    http://www.youtube.com/v/uY32xynCwrw?fs=1&hl=en_US

    Reklam
    Reklam

    :: Böyle bir akıllı telefonu satın almayı düşünür müsünüz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    7 Yorum

    1. blgram

      Htc Nokia Apple felan nedense artık hiç birini beğenmiyorum . Ancak kendi yaptığım bir şey beni paklar. Kendim bile yapsam herhalde yine bir şeyler bulurum. Noluyor bugünlerde bana ???????

    2. SDN Okuru

      n8 alıp verdiği paradan dolayı telefonu savunanlar bakalım şimdi ne diyecekler. kamera konusunda mp olarak da üstün bir telefon. diğer özelliklere bakmaya gerek yok zaten bütün özelliklerde nokiadan üstün olacağı kesin

    3. SDN Okuru

      Fiyatı Hakkında Bir Öngörü Mevcutmu Acaba?

    4. SDN Okuru

      arkadaş n8 diyor nokıa nın en çok sorun oluşturan telefonu.

    Diğer yorumları gör (6) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap