HTC’den microSD Destekli One J
HTC‘nin en yeni amiral gemisi One, global pazarda yoğun bir ilgiyle karşı karşıya. Üretim adedi açısından talebi karşılamakta zorlanan HTC, Japonya‘da KDDI operatörüyle beraber yeni bir One modelini duyurdu.

HTC‘nin en yeni amiral gemisi One, global pazarda yoğun bir ilgiyle karşı karşıya. Üretim adedi açısından talebi karşılamakta zorlanan HTC, Japonya‘da KDDI operatörüyle beraber yeni bir One modelini duyurdu.
One J olarak adlandırılan yeni model, yazılım tarafında ufak farklılıklarla geliyor. Android 4.1.2 Jelly Bean sürümünü kullanması beklenen cihaz, canlı galeriler ve Galaxy S4’teki gibi pek çok yeni nesil fotoğraf çekim modu ve kısa video özelliğine sahip.
#video_2543#
Genel görünüm olarak One ile tıpatıp aynı olan One J, donanım açısından da aynı. Qualcomm‘un 1.7 GHz hızında çalışan Snapdragon 600 işlemcisi, Adreno 320 GPU‘su, 4.7 inç Full HD ekran, dahili hafızaya ek olarak microSD desteği sunacak olan One J, daha geliştirilebilir bir model olacak gibi. Japonya’da sıkça kullanılan kızılötesi porta da yer verilen cihaz, Japon kullanıcıları tarafından yoğun talep görecek gibi.
HTC‘ye One konusunda gelen en büyük eleştrilerden bir tanesi microSD desteklememesi ve arka kapağın açılabilir yapıda olmaması yüzünden, pile müdahale edilememesi.
microSD destekli yeni One, bakalım önümüzdeki dönemde global pazara çıkacak mı yoksa sadece Japonya’da mı sınırlı kalacak merakla bekliyoruz.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (19)
htc one güzel telefonb ama sd kart desteği ve pilin değişememesi kötü yönleriydii HTC ONe j de sd kart desteği geldi ama avrupayada isteriz
Böyle yaptığı için de gidip galaxy s4 alaçam..
Yazılım tarafında ufak farklılıklarla geliyor demiş ama ben böyle olduğunu sanmıyorum. Canlı galeriler, kızılötesi portu, 4.1.2 Jelly Bean, çekim modlarına global sürümündede mevcut; değişen birşey yok yani yazılım açısından. Ayrıca çekim modları Galaxy S4 teki gibi değil, Galaxy S4'ün çekim modları HTC One'dan alındı. Bunları mobil ortama HTC Zoe ile kazandırdı fakat Samsung her zamanki gibi bunu da çaktı.
bugün vodafone'a gittim cihazı alıyım diye... elemanlara sordum 32 gb değil mi dedim. hayır abi 16 gb dediler.. yıkıldım :) almaktan vazgeçtim...htc one'ın kendi sitesinde 32gb ve 64gb diye yazıyor; enteresan... htc sadece tavyan'a gönderiyor biliyordum 16 gb olanını...
lanet olsun kaç aydır bekleyioz ONE ı şimdi asya pazarına daha iyisini tamamen bölge odaklı davranıosun HTC...SAMSUNG-APPLE gibi global 1 şirket olamazsın böyle yaparsan
2000 tl den aşşağı olmaz..
bu haber gerçekse htc nin yaptığı pislik. ben aylarca htc one ı almak için bekledim. şimdi ondan daha iyi bi model mi çıkarıcaklar. zaten bir telefonu türkiyeye getirene kadar anaları ağladı. şimdi böyle bi çakallık yapmazlar umarım. profesyonellik olarak insanların gözünde düşeceklerdir.
Hocam htc 2014 yılına kadar amiral gemisi çıkartmıycaktı çıkarmadıda bunlar jopanya - çin pazarına özel yapımlar zte ile hawai yi bilmezken japonya adamalr listede 1. japonyaya satılan telefonlar tüm dünyaya eş değer nerdeyse .. htc nin tek amiral gemisi şu anda htc one one j türkiyeye felan gelmiycek butfery ise belki gelir ..
Arkadaşlar ben şuan kullanıyorum, 32 gb fazlasıyla yetiyor, sd karta hiç gerek yok bence. telefona gelince gerçekten "one number" harika, aradığın herşey fazlasıyla var. tavsiye ederim.
boşuna htc adam olmaz demiyorlar. yapmaları gereken gayet basit. 1- micro sd desteği. 2- zamanında güncelleme bunları yapamıyorlar.htc daha önce sd kart kullanmamış gibi davranıyor. sd kart veri için gereklidir.telefon isterse 64 gb olsun.telefona formatlanırken sd kartı sökersin.isteğini yapaprsın.geri yükleme ile uğraşmak saçma.zaman kaybı.iphone yapıyor diye sende yapamak zorunda değilsin