Reklam
    Reklam
    Haberler

    Huawei’den Google ve Yandex’e bir rakip daha!

    Huawei, Gmail ve Yandex Mail gibi e-posta hizmetlerine rakip olarak geliştirdiği Petal Mail servisini duyurdu. Servis bugünden itibaren Türkiye dahil bütün ülkelerde kullanılabiliyor.
    huawei petal mail

    Huawei; Gmail, Yandex Mail, Yahoo Mail gibi e-posta hizmetlerine rakip olarak geliştirdiği Petal Mail servisini duyurdu. Çin’de kullanıma açılan Petal Mail, şu an için sadece Çince dilinde hizmet veriyor; ancak Türkiye dahil olmak üzere dünyanın bütün ülkelerinde de kullanılabiliyor.

    Gizchina’nın aktardığı bilgilere göre, Petal Mail henüz test aşamasında. Yine de petalmail.com web sitesi üzerinden kullanıcı kayıtlarını kabul eden Huawei, kaydını tamamlayanlara @petalmail.com uzantılı mail adresi veriyor. Bu adresin Huawei Kimliğinden tamamen ayrı olduğunu da belirtmemizde fayda var.

    Reklam
    Reklam

    Petal Mail özellikleri neler?

    Petal Mail, henüz yeni bir servis olduğu için rakiplerine nazaran birçok özellik bakımından eksik. İlk kez kaydolan kullanıcıları beyaz bir arka plan tasarımıyla karşılayan servis, kullanıcılara sol tarafta gelen kutusu, taslaklar, yıldızlı ve gönderilenler olmak üzere dört adet klasör sunuyor. Ayrıca isterseniz, kendi kullanım amacınıza göre de farklı adlarda klasörler oluşturablirsiniz.

    Petal Mail hizmetinin web arayüzünde iki sütündan oluşan bölüm yer alıyor. İlk sütunda gelen kutusuna düşen e-postalar yer alıyorken; ikinci sütunda ise e-postanın içeriği, başlıkları ve diğer detayları genişletilmiş bir görünüm halinde gösteriliyor.

    Reklam
    Reklam

    Huawei’nin sanal para birimi: Petals

    ITHome tarafından aktarılan raporlara göre Huawei, PetalMail hizmetinin yanı sıra, Petals adlı sanal para birimi de duyurdu. Bu para biriminin bütün detayları henüz belli olmasa da, değerinin yaklaşık 0,0015 dolar (0,011 Türk Lirası) olduğu ifade ediliyor.

    Para biriminin ne amaçla kullanılacağı maalesef belli değil. Büyük ihtimalle Huawei, kullanıcıların bu para birimi vasıtasıyla uygulama içi satın alma işlemlerini gerçekleştirmelerine izin verecek.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    3 Yorum

    1. Teknoloji Dostu

      Şu adamlar hic durmadan geliştiriyor ya helal olsun valla

    2. Teknoloji Dostu

      Aynen Huawei Google kendisini zorla olsada geliştiriyor hem ürünleri ucuz ve kaliteli

    3. Teknoloji Dostu

      Uzantı sı çok uzun

    Diğer yorumları gör (2) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap