İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil
  3. Akıllı Telefon

Messi Huawei’nin Marka Yüzü Oldu

Son yıllarda attığı adımlarla teknoloji dünyasında adından daha da söz ettiren Huawei, yeni projesiyle gündeme geliyor. Önemli bir atılım yapan Huawei, Barcelona forması giyen 29 yaşındaki Arjantinli Yıldız Lionel Messi ile şirketin küresel marka elçisi olması konusunda anlaştı.

Ata Ateş

okunma

Messi Huawei’nin Marka Yüzü Oldu

Son yıllarda attığı adımlarla teknoloji dünyasında adından daha da söz ettiren Huawei, yeni projesiyle gündeme geliyor.

Önemli bir atılım yapan Huawei, Barcelona forması giyen 29 yaşındaki Arjantinli Yıldız Lionel Messi ile şirketin küresel marka elçisi olması konusunda anlaştı.

Kullanıcı yorumlarına göre geçtiğimiz yılın en başarılı telefon üreticilerinden biri olan Huawei, Android Headlines haberine göre Apple ve Samsung’dan sonra dünyanın en büyük üçüncü telefon üreticilerin biri haline gelmişti.

2016 yılında 3 ay geride kalmışken Mate S çözümünü kullanıcılara sunduktan sonra, 6 Nisan’da Londra’da düzenlenecek etkinlikle P9 serisinin modellerinin tanıtımını gerçekleştireceğini açıklamıştı.

Geçen yılki etkinliğini bu yıl da sürdürmeyi planlayan firma, gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan biri olarak betimlenen Lionel Andres Messi ile şirketin küresel marka elçilğini yapması konusunda anlaşmaya vardı.

16-03/18/20161703huaweimessib_rs.jpg

Huawei Tüketici İşletmeleri Başkanı Kevin Ho konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Lionel Messi gibi bir futbolcunun markalarının dünyada tanıtımı konusunda büyük rol oynayacağını, özellikle Asya-Güney Amerika pazarında firmaya son derece katkıda bulunacağını ifade etti.

Dünya üzerinde ayrıca en çok tanınan isimlerden biri olan Messi’nin markanın tanıtımına yapacağı katkı yadsınamaz. Fakat Arjantinli yıldız, firmanın futbol dünyasından çalıştığı ilk isim değil.

Firma daha önceki süreçte, Santa Fe, Atletico de Madrid, Arsenal, AC Milan, Sporting Lizbon gibi kulüplerle ve Robert Lewandowski, Alexis Sanchez gibi isimlerle anlaşmalarda bulunmuştu.

:: Huawei’nin Messi ile marka yüzü olarak anlaşmasının firmaya katkı sağlayacağını düşünüyor musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (15)

SDN Okuru

Bizim yönetimler süper olduğu için para almamıştır belki firmadan böylece resmi olarak sponsor olmamış oluyorsun :)

SDN Okuru

Huawei süper bir iş yapmış. Bu arada Huawei, Galatasaray'a da forma sponsoru olmuştu. Bunun yazılmama nedeni nedir?

SDN Okuru

Güzel adam seçmişler tebrikler

SDN Okuru

Adam Adidas'ında yüzü çünkü

SDN Okuru

hayır yazılımı iyi bence

SDN Okuru

Sonra yine iPhone kullanmıştır.

SDN Okuru

Huawei yazilimi iyi islemcisi vasat tipki zamzung gibi yazilimi kotu islemcisi iyi.. yaramaz

SDN Okuru

aradığım tespit

SDN Okuru

Sırf o telefonu kullanmamak için marka yüzü olmam

SDN Okuru

Messi=Asshole

Daha fazla yorum (5 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.