Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Huawei P40 çıkış tarihi sızdırıldı

    Gözler P40 ve P40 Pro modellerine çevrildi. Hakkında birçok sızıntının çıktığı modeller için yeni bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, Huawei P40 çıkış tarihi belli oldu diyebiliriz...

    Huawei P serisinin en yeni modellerinin tanıtılmasından bu yana neredeyse 1 yıl geçti. P30 ve P30 Pro’nun ardından şimdi gözler P40 ve P40 Pro modellerine çevrildi. Hakkında birçok sızıntının çıktığı modeller için yeni bir iddia da kısa süre önce ortaya atıldı. Buna göre, Huawei P40 çıkış tarihi belli oldu diyebiliriz.

    Huawei P40 çıkış tarihi ortaya çıktı

    Huawei’nin 4G ve 5G desteğine göre Kirin 990 ve Kirin 990 5G ile donatacağı yeni modelleri için tarih belli oldu sayılır. Twitter’dan ortaya atılan bir iddia, Huawei P40 çıkış tarihi için Mart 2020’ye işaret ediyor.

    Reklam
    Reklam

    Sızıntıda dikkat çeken bir diğer detay ise model ailesinin Android 10 ve EMUI 10.1 ile gelecek olması. Ayrıca, Huawei Mobil Servisler de bu sızıntıya göre ön yüklü olarak gelecek. Bu arada söz konusu modellerin tanıtım etkinliği Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek.

    Reklam
    Reklam

    Şimdilik Huawei cephesinden konuyla ilgili yapılmış bir açıklama olmasa da ortaya atılan iddianın gerçek olabilme ihtimali oldukça yüksek.

    Horizon Display ekran tasarımı ile gelecek olan modellerde kavisli bir tasarım karşımıza çıkacak. P40 Pro arkada 5 önde ise 2 kamera kurulumu ile bizi karşılayacak.

    P40 modeli 4.200 mAh’lik bataryadan beslenirken, P40 Pro 4.500 mAh’lik bataryadan beslenecek. Modellerin 50W ya da 55W hızlı şarj desteği olacak. Kablosuz şarj desteği ise 27W olarak karşımıza çıkacak.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    5 Yorum

    1. Teknoloji Dostu

      Artık firmaların model çıkartma hızlarına yetişemiyoruz..

    2. Teknoloji Dostu

      İnternete nasıl girilecek?

    3. Mert

      Bu herkesin bildiği bisey her zaman mart yani

    4. Anonim

      Huawei bu kadar güzel telefon yapıyorsun madem birde güçlü kompakt modeller yapsan da bizde alsak 45 numara ayak kadar telefon mu olur budalar çarpsın sizi

    Diğer yorumları gör (4) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap