Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Hybrid SLI Ertelendi!

    Anakarta entegre, tümleşik ekran kartıyla harici bir ekran kartını birlikte kullanmanıza imkan tanıyan GeForce Boost ve yapılan işleme göre ekran kartının hızını, gürültüsünü ve güç tüketimini ayarlayan HybridPower teknolojilerini içinde barındıran Hybrid SLI, son yapılan açıklamaya göre biraz daha gecikecek.

    Nvidia yetkilileri, son tüketiciye erişimin Mayıs sonunu bulacağını belirtirken, gecikmeyle ilgili somut nedenler açıklamaktan kaçındı. Şu an için Hybrid SLI’a en yatkın yongalar nForce 720a ve nForce 730a olarak gösteriliyor. Hybrid SLI teknolojisi gelince çeşitliliğin artması da ihtimal dahilinde.

    Reklam
    Reklam

    Yazan: Erhan Kahraman
    Bilgi İçin: Nvidia
    SDN – http://shiftdelete.net

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    2 Yorum

    1. SDN Okuru

      Ati benzer teknoloji var ve çalışır durum da 🙂 yani beklemeye gerek yok

    2. SDN Okuru

      nVidia saçmaladı. Gigabyte gibi AMD Chipset’li Hybrid CrossFire yapabileceğini sanmış. Bir yerde hata oldu ki yapamadı. AMD ve ATI ikilisini seviyorum :).

    Diğer yorumları gör (1) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap