Reklam
    Reklam
    Mobil

    Hyundai’den Android’li Tabletler Geliyor

    Güney Kore menşeili olarak inşaat müteahhitliği, otomobil, gemi yapımı, sigortacılık, elektronik ve lojistik gibi sektörlerde faaliyet gösteren Hyundai firması, Android’li tablet üretenler furyasına katılmayı planlıyor.

    Reklam
    Reklam

    Rusya’da yayın yapan Hi-Tech. Mail.ru adlı internet sitesinin haberine göre Hyundai, üç farklı modelde Android 4 Ice Cream Sandwich kullanan tableti piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

    Tabletler kimlere hitap edecek?

    Bu tabletlerden ilki 7 inç’lik ekran boyutuna sahip olacak ve 1024×600 çözünürlük desteği sunacak. HT-7B olarak adlandırılan bu tabletin 1 GB bellek, Wi-Fi, GPS, 2 MP arka ve 0.3 ön kamera, 8 GB dahili hafıza, 1 GHz Samsung işlemci de donanımsal özellikleri olacak. Fiyatının ise yaklaşık 210 dolar civarında olması bekleniyor.

    Reklam
    Reklam

    İkinci model 9.7 inç’lik Hyundai HT-9B. 1024×768 IPS ekran, 1.2 GHz Cortex A8 işlemci, Mali-400 grafik işlemcisi, 1 GB bellek, 16 GB dahili hafıza, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, USB 2.0 desteği, HDMI çıkışı ve 2 MP arka ile 0.3 MP’lik ön kamerası bulunacak. Fiyat olarak 270 dolar talep edilecek.

    Son modele gelirsek, HT-10B olarak adlandırılan bu model, Hyundai’nin amiral gemisi olarak tanımlanabilir. 10.1 inç’lik 1024×600 ekrana sahip olacak. 1.2 GHz Cortex A8 işlemci ve Mali-400 grafik işlemcisi ile desteklenecek.

    Reklam
    Reklam

    1 GB belleğe, 16 GB dahili hafızaya, 2 MP arka ve 0.3 MP ön kameraya sahip olacak. Fiyat olarak 311 dolarlık bir değer biçilmiş durumda.

    Tabletlerin ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz bilinmiyor. Görünüşe göre Hyundai’den gelecek resmi açıklamayı beklememiz gerekecek.

    Reklam
    Reklam

    :: Hyundai’nin tabletlerini satın alır mısınız?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    11 Yorum

    1. SDN Okuru

      Bir bu eksikti zaten! Piyasada o kadar android tablet var zaten çok gereksiz bence

    2. SDN Okuru

      Sen Eksiktin tam oldu.

    3. SDN Okuru

      hahah süper ya yakında honda da bi tablet yaparsa şaşırmam 😀

    4. SDN Okuru

      aferin lan samsung yapıyor neyin eksik 😀

    5. Rockco

      Tabletleri arabalarına entegre etmese adım mehmet değil 😀 yeni modellerin full full lerin arka koltuklarında tablet bilgisayar

    6. SDN Okuru

      ekran çözünürlüğü berbat

    7. SDN Okuru

      girsin girsin rakabet iyidir

    8. SDN Okuru

      hyundai gördüğünüz yerde kaçın benden tavsiye

    9. SDN Okuru

      bir tüyümüz eksikti o da oldu, şambabası oldu iyice bu tablet işi, yakında telefon da çıkartacam ben derse şaşırmam. Bide iyi yanında düşünelim (olmaz ama) belki rakebeti artıtır. bende inanmadım…. 🙂

    Diğer yorumları gör (10) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap