Instagram Artık Türkçe!
Instagram’ın Facebook tarafından satın alınması ile birlikte başlayan değişim süreciyle birlikte geçtiğimiz günlerde kullanıcı sözleşmesini yenileyen Instagram birçok kullanıcısının tepkisini almıştı.

Instagram’ın Facebook tarafından satın alınması ile birlikte başlayan değişim süreciyle birlikte geçtiğimiz günlerde kullanıcı sözleşmesini yenileyen Instagram birçok kullanıcısının tepkisini almıştı. Bu gelişmelerin ardından Instagram yöneticisi Kevin Systrom bir açıklama yapıp “Kafa karıştırıcı bir dil kullandığımız için yanlış anlaşılma bizim hatamız” diyerek gizlilik politikası koşullarını değiştireceklerini belirtmişti.
Bu gelişmelerle kullanıcılarını üzen Instagram, yayınladığı güncelleme ile kendini affettirebilecek gibi görünüyor. Hem iOS hem Android platformu için yapılan bu güncellemeyle birlikte Instagram artık 25 dilde kullanılabilir durumda. Eklenen yeni dillerin arasında Türkçe‘nin de yer alması biz Türk kullanıcılar için güzel bir yenilik ama daha yüzde yüz Türkçe olmadığını belirtelim.

Güncelleme ile birlikte gelen bir diğer önemli yenilik ise bir önceki güncelleme içeriğinde de olduğu gibi yeni bir filtre. Özellikle Twitter ile bağlarını koparmasıyla birlikte kamera yazılımını yenileyen ve “Willow” adında yeni bir filtre kullanıma sunan Instagram, şimdi de “Mayfair” adlı yeni filtresini kullanıcıların kullanımına sundu.

Mayfair Filtresinin Kullanımı
iOS 6 için Facebook entegrasyonuda sağlayan bu güncellemeyi indirmediyseniz iOS cihazlarınıza buradan Android cihazlarınıza buradan yükleyebilirsiniz.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (14)
Nasıl yukleyim
Nasıl yukleniyor banada anlatın
Nasıl yukleniyor banada anlatın
ya yukleyemiyorum ki
Ya bunun turkcesini nasil indireyim..?
Biz zaten ıngılzcesine alistik gerek yok tu... bide türkçe dünyanın en zengin dilleri arasında yer alıyor diyorlar. Dünyanın ilk 50 dili bile arasında değil. Hep ıngilizce farsça arapça kelimeler pehhhh
instagramı da mahfetti facebook soununda, kendine yaptığı aptal güncellemeler yetmedi.
nerde 1 yıl önceki instagram nerde şimdiki hali.. mahfoldu o güzelim uygulama resmen:(
twitter destegi kalktiktan sonra kullanmiyorum.
nerdese herseyi ingilizce kullaniyorum daha guzel gorunuyor nasil desem goze hitap ediyor turkce rusca falan olunca ozelligi kayboluyor onun icin isime yaramayacak bir ozellik