Intel’den Çalışanlarına Güzel Haber
2006 yılında çalışanlarına şimdiki gibi merhametli davranmayan Intel, krizin ortasında ise işçi çıkartmamayı hedeflediğini açıkladı. 2006 yılındaki yeniden yapılanmanın kaymağını iki yıldır yiyen Intel, kârlı kalmak için işçi çıkartmaya gerek duymuyorsa, aradaki mesaj da gayet net bir şekilde okunuyor: O kadar çok paramız var ki çuvallarla taşıyoruz.
Resmi Ağızlardan Açıklama
Intel’den Tom Beermann tarafından yapılan açıklamada, 2-3 yıl önceki yeniden yapılanmanın, bu zor zamanları geçirmek için yeterli imkânı sağladığını söyleniyor. Buradan da Intel’in ne kadar proaktif bir şirket olduğunu anlayabiliyoruz.
:: Başka kimler işçi çıkartmayacak?
Bilgi için: Intel

Hayatını kamera karşısında değişik hareketler yaparak ve oyun sunucularında balistik incelemelerle bulunarak geçiren Berkin SDN ekibinin başına yeni çoraplar örmek için geri döndü.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
" Intel’den Çalışanlarına Güzel Haber konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Intel’den Çalışanlarına Güzel Haber ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Intel’den Çalışanlarına Güzel Haber ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
1 yorum - “Intel’den Çalışanlarına Güzel Haber”
Yahudilerin serefsiz bir sirketleri. Alin destekleyin. Bir kursunda siz SIKIN