İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. İnternet

Internet Explorer Dönüyor

Microsoft, pek çok eleştiriye maruz kalan Internet Explorer’dan vazgeçmiş değil. Aksine, IE9’u eşsiz yeteneklerle donatmaya ve küllerinden doğması konusunda adım atma niyetinde.

Barış Terun

okunma

Internet Explorer Dönüyor

Microsoft, pek çok eleştiriye maruz kalan Internet Explorer’dan vazgeçmiş değil. Aksine, IE9’u eşsiz yeteneklerle donatmaya ve küllerinden doğması konusunda adım atma niyetinde.

Internet Explorer’ın en çarpıcı becerisi, ekran kartlarının işlemcisinden ve belleğinden faydalanıp, Flash gibi grafik ağırlıklı formatlarla ile hazırlanmış sayfaları çok daha hızlı açması olacak. IE9’un tek silahı bu değil: Gelişmiş JavaScript motoru ile rakiplerinden çevik bir yapı ve yüksek hız vaat ediyor.

::IE9 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

finix

Anti-windows Anti-ie :D

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.