Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Internet Kullananlar Daha Romantik

    Doritos, Türkiye genelinde “Kanka mı? Sevgili mi?” sorusuyla başlattığı kampanya, Türk gençlerinin kankalarını sevgililerine tercih ettiklerini ortaya çıkardı.

    Hem internet üzerinden hem de SMS ile sürdürülen ve 1 milyona yakın oyun kullanıldığı kampanyada gençler, sevgilileri yerine yakın dost olarak adlandırdıkları “Kanka“larını seçtiler.

    Reklam
    Reklam

     

    Reklam
    Reklam

    Araştırmada, “Kanka” diyenler yüzde 54’lük oy oranıyla “Sevgili” diyenleri geride bıraktı. Sevgili diyenler ise yüzde 46’lık oy oranında kaldı.

     

    Reklam
    Reklam

    Gençler tarafından büyük ilgi gören araştırma başka ilginç sonuçlar da ortaya koydu. Buna göre internet üzerinden oy kullanan gençlerin yüzde 51’i “Sevgili” dedi. Ancak bu oran genel toplamda “Kanka” diyenlerin sayısını geçemedi. Ayrıca yine internet üzerinden oylamaya katılan kadınların yüzde 49’u “Kanka” derken yüzde 51’i “Sevgili“yi seçti. Erkeklerin ise yüzde 40’ı “Kanka“, yüzde 60’ı “Sevgili” seçiminde bulundu.

    :: Kanka mı, sevgili mi yoksa Adriana mı?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    1 Yorum

    1. SDN Okuru

      sevgili dediğimiz varlık adriana gibi birşeyse sevgiliyi seçerim tabiki 🙂

    Yorum Yap Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Mobil Versiyondan Çıkış Yap