İnterneti Koklayanlar Kim?
BTK‘nın her üç ayda bir paylaştığı pazar verileri, geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Arkadaşlarımızdan Özgür Çetin, bu raporun genel değerlendirmesiyle ilgili bir yazı yayınlamıştı.

BTK‘nın her üç ayda bir paylaştığı pazar verileri, geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Arkadaşlarımızdan Özgür Çetin, bu raporun genel değerlendirmesiyle ilgili bir yazı yayınlamıştı.
Rapor içinde bizim için haber değeri taşıyan o kadar çok bilgi var ki, herhalde ShiftDelete.Net‘i birkaç günlüğüne sadece bu rapora ayırsak yetmez.
İşte o tablo

2012’nin ilk çeyreğine ait mobil internet abonelerinin kullanıma göre dağılımları.
İnterneti koklayanlar çoğunlukta
En büyük payının 0-5 MB kullanıcılarından oluşması, interneti kullanan değil sadece koklayan büyük bir topluluk gerçeğini gözler önüne seriyor.
Sanıyoruz bu kullanıcıların büyük kısmı, yeni aldıkları telefonlarda internete yanlışlıkla bağlanan kişilerden oluşuyor.
:: Siz kaç MB kullanıyorsunuz?
Tıklayın, SDN Forum’da tartışalım.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (55)
ayda 2 gb paketim var genelde 3-4 gun erken bitiyo
Aylık 2gb kullanıyorum 15gün demeden bitiyor
bnmkide aynı sınırsız yapın daha iyi tafsiyem
Ben yaklaşık 20-30 gb harcıyorum.internet iyiki sınırsız. :D
Avea dan 4 GB im var her ay 3.5GB i temizliyorum (:
0-5mb kullananlar yanlışlıka internete girenlerdir muhtemelen
avea zor çekiyo sınırsız netin 1.5 gb ını anca kullanabiliyorum :/
sonra çıkıp türkiyenin bilmem kaç yerinde kaç mb... kardeşim fiyatlarınızın yanına yaklaşıldıda biz mi kullanmadık. servet ödeyemem... kusura bakmasınlar.
o gün 100 mb aldım 4 günde bitti sonra almadım ama 500 600 mb gider
avea genç tarife kullanıyorum 1 GB internette var içinde android kullanmama rağmen ay sonunda 750 .mb da kalıyor ;)