İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil
  3. Tablet

iPad Pro kamera konusunda çağ atlayacak

2020 yılına girmemize sayılı günler kalırken Apple'ın birçok yeni ürünü hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. iPad Pro kamera konusunda tabletlere çağ atlatacak.

Mehmet Ali Ertunç

okunma

iPad Pro kamera konusunda çağ atlayacak

2020 yılına girmemize sayılı günler kalırken Apple’ın birçok yeni ürünü hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Apple AR gözlük, iPhone SE 2 ve 16 inç Macbook Pro’nun ardından bu kez yeni iPad Pro için sevindirici haber geldi.

Apple’ın bugüne kadar satışa sunduğu tüm iPad modellerinde tek arka kamera yer alıyor. Yıllardır artırılmış gerçeklik teknolojisine yapılan yatırımların meyvesini almak için iPad Pro 11 ile sürece hız verilecek gibi görünüyor.

iPad Pro kamera konusunda tabletlere çağ atlatacak

Yeni iPad Pro’nun çift arka kamera ile birlikte geleceği, bu çift kameraya 3D sensörün eşlik edeceği belirtiliyor. Bu sayede tableti satın alan kullanıcılar 3D yapılar ile mimarlık vb. alanlarda başarılı işlere imza atabilecek.

Yeni iPad Pro’nun 2020 yılının ortalarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu nedenle önümüzde altı aydan daha uzun bir süre bulunurken, aynı sistemin Eylül ayında piyasaya sürülecek olan iPhone 12’de karşımıza çıkacağı belirtiliyor.

5G desteğinin yanı sıra 3D sensör ile güçlendirilen iPhone 12, Apple’ın artırılmış gerçeklik döneminin temellerini attığı ilk ürünlerden birisi olacak. Apple AR gözlük konusunda ise maalesef net bir tarih belirlenebilmiş değil.

Bazı kaynaklar 2020’yi yani önümüzdeki yılı işaret ediyor olsa da, bazı kaynaklar 2023’den önce Apple AR gözlüğü göremeyeceğimi belirtiyor.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Forumda konuşulanlar

Yorumlar (8)

Teknoloji Dostu

2020 nin hangi ayında çıkar acaba

Teknoloji Dostu

haha tarihmiş bükülen telefon tabletler de tarih yazdı doğru diyorsun ..

Teknoloji Dostu

Çağ mı atlıyor? Yanlışınız var, İp atlıyordur o. Çağ atlamak kolay mı lenn.

Teknoloji Dostu

çöpp apple ilk önce mouse desteği ver her seyi kısıtlama asla bir android olamazsın android ki kolaylık rahatlık yok

karadeniz45

Android olma gibi bir hedefi zaten yok, tarihi apple yazdi gerisi onu taklit ediyor NOKTA

Okur

çok komiksin

Okur

aynen öyle,katılıyorum...

Okur

Kocaman tablette ne yapalım biz o kameraları... Apple gerçekten gereksiz işlerle uğraşıyor.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.