İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

iPad’inizi Telefon Olarak Kullanın

Apple’ın tablet bilgisayarı iPad, kendisinden sonra pazara sürülen Android’li rakiplerinin aksine şebeke üzerinden arama yapamıyor ne yazık ki.

Ahmet Gözütok

okunma

iPad’inizi Telefon Olarak Kullanın

Apple’ın tablet bilgisayarı iPad, kendisinden sonra pazara sürülen Android’li rakiplerinin aksine şebeke üzerinden arama yapamıyor ne yazık ki. İnternet erişimi için şebekeleri kullanabilen tabletin, arama yapmasına engel konulmasını saçma bulan bir grup, bu kısıdı aşabilen bir yazılım geliştirmiş.

Daha önce FaceTime uygulamasını iPhone 3GS’te çalışması için de kıran ekip, bu çalışma ile de iPad 3G üzerinden arama ve mesaj gönderme gibi işlemlerin yapabilmesini sağlamış. PhoneIt-iPad isimli bu illegal yazılım, Jailbreak’li iPad’lere Cydia Store üzerinden indirilebiliyor.

http://www.youtube.com/v/-36qTeAdDMI?version=3

Birçok kullanıcı tarafından test edilen ve son derece başarılı bulunan yazılımı iPad’e kurabilmek için ise 20$ tutarında bir ücreti gözden çıkarmanız gerekiyor.

:: Sizce tabletlerde şebeke üzerinden arama yapma özelliği olmalı mı?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (21)

Teknoloji Dostu

Evet olmalı.

Nurettin

Apple bu adamı satın almış olmalı zira bu uygulama bir girdi sonrası yalan oldu gitti..

SDN Okuru

4s'mü ipad olarak kullanıyorum, bu programı kullanabilirmiyim

SDN Okuru

Ipad 2 modelinde sim kart yok...telefonumda 4 s...Tabletimde telefon gibi kullanabilirmiyim

SDN Okuru

Bence tabletler de görüşme yapmalı. Böylece telefona ihtiyaç kalmaz... Hem tabletler sonradan uygulamayla değil de kendiliginden böyle bir proğram olmalı...

SDN Okuru

bu programın adı ne yha

SDN Okuru

Bunun bedava bir yolu yokmu

SDN Okuru

Aypet görüşme nasıl olacak

SDN Okuru

sadece iphone laramı arama ve sms yapılıo diğer cep telefonlarını arayabiliyormuyuz bilgilendirirmisiniz..

SDN Okuru

Yaptım ldu çokta memnunum ama... Merhaba Ben ipad 1 3g wi-fi kullanıyorum jb ile cydia yükledim ordan iphoneit uygulamasını indirdim kurdum çalıştı ufak tefek sıkıntıları vardı çözdüm öncelikle satış sonrası destekleri yok bunu satan admaların aldın kurdun birşey olursa buradayız =) 2.si ipad 1 3g ye bluetooth kulaklık uyduramadım bir türlü 345 tlye satılan bir kulaklık var adam dedi ki bu olmazsa hiç birşey olmaz olmadı =) kablolara devam yani =)

Daha fazla yorum (11 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.