İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

iPhone 4 Memnun Etti mi?

Apple’ın tüm dünyada fenomen haline gelen akıllı telefonu iPhone’un yeni sürümü piyasaya çıkalı kısa bir süre oldu. (iPhone 4 Kırıldı) Bu kısa süre içerisinde iPhone 4 hakkında çok büyük tartışmalar ve eleştiriler oldu. Bunların başında ise telefonun anten sorunu yer alıyordu.

Shiftdelete.net

okunma

iPhone 4 (Görsel: DYVER, CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons)

Apple’ın tüm dünyada fenomen haline gelen akıllı telefonu iPhone’un yeni sürümü piyasaya çıkalı kısa bir süre oldu. (iPhone 4 Kırıldı)

Bu kısa süre içerisinde iPhone 4 hakkında çok büyük tartışmalar ve eleştiriler oldu. Bunların başında ise telefonun anten sorunu yer alıyordu. Öyle ki en sonunda Steve Jobs çıkıp bu hatalarını bir basın toplantısıyla kabul etti.

iPhone 4 bu kadar eleştiri alsa da yine de kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. ChangeWave adlı bir pazar araştırma şirketinin yaptığı çalışmada kullanıcıların iPhone 4′ten büyük oranda memnun oldukları sonucu çıktı.

iPhone 4 kullanıcıları cihazlarından memnun gözüküyorlar

Beklentileri Karşılamış

Araştırmada, iPhone 4 kullananların %72′sinin cihazdan çok memnun olduğu, %21′inin de memnun olduğu çıktı. Ayrıca, araştırmaya katılanların %50′si iPhone 4′ün beklentilerini karşıladığını, %33′ü de beklentilerini aştığını belirtti. (iPhone 4’e Dair Önemli Notlar)

Bu oranlar iPhone 4′ün beğenildiğini ortaya koysa da iPhone 3GS’ten çok memnun olanların oranının %82 olduğunu hatırlatmakta fayda var.

:: iPhone 4 sizce önceki sürümlerin gerisinde mi kaldı?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.