İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

iPhone 5 Prototipi İnterneti Karıştırdı

Geçtiğimiz günlerde sizlere yeni iPhone’un 12 Eylül tarihinde tanıtılacağı ve aynı ay içerisinde satışa sunulacağı haberlerini iletmiştik. Bu iddialar gün geçtikçe daha da güçleniyor.

Hakan Sülün

okunma

iPhone 5 Prototipi İnterneti Karıştırdı

Geçtiğimiz günlerde sizlere yeni iPhone’un 12 Eylül tarihinde tanıtılacağı ve aynı ay içerisinde satışa sunulacağı haberlerini iletmiştik. Bu iddialar gün geçtikçe daha da güçleniyor.

Son olarak Bangkok’ta ortaya çıkan ve iPhone 5 ya da diğer adıyla yeni iPhone’un prototipi olduğu iddia edilen tasarım, daha önce sizlere ulaştırdığımız prototip görüntüleriyle oldukça birbirine benziyor.

Hatta direkt olarak aynısı olduğunu söylememiz gerekiyor. Bu görsellerin aynı olması da bizlere iki şeyi düşündürüyor. Birincisi bunun gerçek iPhone 5 tasarımı olduğu.

İkincisi ise sahte tasarımın elden ele dolaştığı ve birilerinin internet alemini ciddi şekilde kandırdığı. Bunu ancak zaman gösterecek çünkü iddialar doğruysa kısa bir bekleyişin ardından 12 Eylül tarihinde yeni iPhone ile tanışmış olacağız.

İşte iPhone 5’in prototipi olduğu iddia edilen yeni görseller:

{pagebreak::2}

{pagebreak::3}

{pagebreak::4}

:: Sizce yeni iPhone’un tasarımı bu olabilir mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (51)

SDN Okuru

kablosuz şarj diyen arkadaş telefon eldeyken kablosuz şarj olamaz sadece onun ünitesi üzerine koyduğunda şarj olur

SDN Okuru

Bana kazma diyen Kürek arkadaş, senin babanın evinde var mı kablosuz sarj aleti ?

SDN Okuru

apple her zaman ters koseye yatirir insanlari. Diyecegim inNmayin bunlara. Butun spekulasyonlardan yola cikilarak bir maket yapmis çinli amcalarımız :))

SDN Okuru

Şarj kablosu yok diyen kazma, kablosuz şarj teknolojisinden haberin yok herhalde..

SDN Okuru

Bence bunu tasarlayan apple fakat amac reklam , son gune kadar orjinalini yine goremiyosun, tebrikler apple

SDN Okuru

Arkadaslar bence en iyi telefon. nokia3310. snake akar :-

SDN Okuru

fake!!!!!

SDN Okuru

Steve Jobs dan sonra önce duraklama sonra çöküş başlar artık yeni kral Samsung... herkes böyle bile gardeşşş...

SDN Okuru

Telefon şarjda gözüküyor ama altta dockta şarj kablosu yok bariz fake

SDN Okuru

Teknolojiye kalite katmayı diğer firmalara zorunluluk haline getirmis bir firmayi bu kadar kötümseyebilirsiniz.Apple olmasa hala tek kullanimlik telefonlar kullaniyor olacaktiniz. Yada her 4 ayda batarya degistirip sarz aletinin durul dururken neden bozuldugunu kesfetmeye calisicaktiniz. Diger firmalar ona yetisebilmek icin kalitelerini yukseltti en azindan,hatta en azin da azindan teknoloji dunyasina kattigi en buyuk deger budur.

Daha fazla yorum (41 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.