iPhone 5’e SmartCover Mı Geliyor?
iPad‘in diğer tabletlere göre en büyük farklılıklarından biri olan Smart Cover hiç şüphesiz tüm kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. Birçok kullanıcı Apple‘dan iPhone için de Smart Cover beklemiş ama buna rağmen bu yönde bir gelişme olmamıştı.

iPad‘in diğer tabletlere göre en büyük farklılıklarından biri olan Smart Cover hiç şüphesiz tüm kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. Birçok kullanıcı Apple‘dan iPhone için de Smart Cover beklemiş ama buna rağmen bu yönde bir gelişme olmamıştı. Zahra Tashakorinia ve Derek Tarnow tarafından daha önce iPhone 4 ve iPhone 4S için hazırlanan TidyTilt adındaki ürün ise Smart Cover benzeri yapısıyla epey beğeni toplamıştı.

Şimdi de iPhone 5 için TidyTilt+ geliştiren bu iki tasarımcının ürünü Smart Cover gibi cihazınızın ekranını kaplamıyor. Ancak TidyTilt ve TidyTilt+ hem koruyucu kılıf hem stand hem de kulaklık kablosunu sarabileceğiniz bir aksesuar olarak kullanabiliyorsunuz.

Orjinal TidyTilt ürünü TidyTilt çerçevesi ve TidyTilt panelinden oluşuyor. Paslanmaz çelikten üretilen çerçeve 0.7mm kalınlığıyla oldukça ince bir tasarıma sahip. TidyTilt paneli de katlanmamış halde 2mm kalınlığında olduğu için ürünü cihazınıza uyguladığınızda kalınlıkta çok fazla bir değişiklik olmuyor.

TidyTilt+ ise çerçeve yerine koruyucu kılıf içeriyor. Bu sayede TidyTilt paneli telefonunuzda takılı değilken bile cihazınızı korumayı hedefleyen tasarımcılar, bu konuda başarılı bir işe imza atmışlar diyebiliriz.
#video_6713#
Orjinal TidyTilt ürününü iPhone 4 ve iPhone 4S cihazınızı için buradan satın alabilirsiniz. Eğer iPhone 5 kullanıyorsanız ve TidyTilt+ almak istiyorsanız ürün şuan Kickstarter‘da yerini almış durumda ve aldığı bağış hedeflenen miktara çok yakın. Mart 2013‘de teslim edilecek TidyTilt+‘ı almak ya da girişime destek olmak isterseniz buradan bu isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (16)
Hemen almalıyım
ouww süper bişey bu gelse de alsak iphone5imşze bi tane
Çok avantajlı
yaaa türkiyede hiçbi sitede satılmıyor mu ?
sacmalik
beğendim aşırı pahalı olmazsa kaçırmam
o telefon ordan düşücek ne koyar adama ya :D
Apple patent ofisinden yine red aldı. Bari böyle yan ürünlerle oyalansınlar.
kulaklıgımı pc'min kenarına yapıştırmak ya da kız arkadasımla telefonumdan tahterevalli yapmak için beklediğim bişiydi harika!
fazlasıyla gereksiz yani ipad gibi ekranı korusaydı güzel olabilirdi ama sadece kulaklık sarmak için para vermeye gerek yok buzdolabına asıncada çok yararlı olacağını sanmıyorum buzdolabını aç üstte faceye gir buzdolabı açık kalsın saçma olmuş