Reklam
    Reklam
    Akıllı Telefon

    iPhone 8 hakkında yeni sızıntılar!

    iPhone 8 hakkında yeni sızıntılar ardı arkasına kesmeden gelmeye devam ediyor. Bugün ortaya çıkan sızıntılar ile birlikte telefon hakkında söylentiler yeniden tazelenmiş oldu.

    iPhone 8 tasarımı netleşiyor!

    Kullanıcıların karşısına yeni iPhone modelleri ile çıkacak olan Apple, en çok 10’uncu yılına özel iPhone 8‘i ile konuşulmak istiyor.  

    Reklam
    Reklam

    Tasarımcı Martin Hajek tarafından tasarlanan beyaz ve gümüş renkteki iPhone 8 oldukça hoş görüntüsü ile oldukça duruşu ile iPhone hayranlarının adeta büyülüyor.

    Bu yıl kullanıcıların karşısına neredeyse çerçevesiz bir ekran ile çıkacak olan Apple, ayrıca özlenen cam arka paneliyle de tekrardan huzurumuza çıkmaya hazırlanıyor.

    Reklam
    Reklam

    Tasarım konusunda büyük değişiklere gidecek olan teknoloji devi yeni telefonunda, Touch ID’yi sanal hale getirerek ekranın altına gömeceği defalarca haberlere konu olmuştu.

    Hajek‘in yapmış olduğu tasarımlardan en dikkat çekeni ise siyah iPhone 8 olarak gösterebilir. Siyah renginin canlılığı sayesinde ön tarafta bulunan hoparlör ve FaceTime kamerası neredeyse görünmez hale getirilmiş. 

     

    Reklam
    Reklam

    iPhone 8 sızıntılarda ki gibi olacak!

    Yenilenen tasarım anlayışıyla satışa sunulacak olan iPhone 8, kablosuz şarj özelliği, çerçevesiz OLED ekranı, dikey çift arka kamerası ve cam arka yüzeyiyle kullanıcıların dikkatini oldukça çekecek. 

    Geçtiğimiz günlerde Nodus tarafından sızdırılan bilgiler ile birlikte iPhone 8 kılıfları da ortaya çıkmıştı. Nodus tarafından sızdırılan bu görsellerin kaynağının Apple, ile bağlantıları güçlü olan bir kişi tarafından ortaya çıkartıldığı belirtilmişti. 

    Son zamanlarda gelen detayları değerlendirdiğimiz de ise, sızıntılarda ki gibi gördüğümüz çerçevesiz bir iPhone bizleri karşılayacak.

    Reklam
    Reklam

    5.8 inçlik bir ekrana sahip olacağı konuşulan iPhone 8, sızıntılarıyla ünlü olan OnLeaks’e de konuk olmuştu. Güvenilir kaynaklardan gelen bilgiler yeni telefonun tasarımının ve özelliklerinin sızıntılar da olduğu gibi karşımıza çıkacağı vurgulanmakta.

    Büyük ekran seven kullanıcıların birinci tercihi olacak olan iPhone 8, Samsung’un yeni telefonu Galaxy Note 8 ve Google’ın üzerinde pür dikkat çalıştığı Pixel XL 2′nin satışlarına büyük bir darbe vurması bekleniyor.

    Eylül ayında gün yüzüne çıkacak olan telefon hakkında daha fazla bilgiler ilerleyen günlerde netleşecektir. Yeni bilgileri ve iPhone 8 ile ilgili tüm detayları sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

    #video_15005#

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    32 Yorum

    1. SDN Okuru

      Bu kadar iğrenç bir iPhone Elma'ya yakışmadı.

    2. SDN Okuru

      Artık daha ne kadar sızıntılar olacak bu kaçıncı haber hangisine inanalım bundan sonra kaçtane daha sızacak

    3. SDN Okuru

      Aga şu haberi yayınlanmadan bi okuyun önce

    4. SDN Okuru

      arkdaş o kamera çıkıntısı nedir yaa

    5. SDN Okuru

      7s/7s Plus gibi değil de tek model olarak çıkacak olması ve boyutları ikisinin ortası olacak olması beni en çok heyecanladıran olay oldu.

    6. SDN Okuru

      Iphone ekranj asla boyle olmayacak bu tasarim kullanissiz ve uretilmeyecek demolardan

    7. SDN Okuru

      Aşırı güzel bir telefon cidden apple bu sefer efsane bir şey çıkartıyor

    8. SDN Okuru

      O üstteki sensörler çok çirkin duruyor

    9. SDN Okuru

      Arkası cam olursa alınmaz Samsung gibi yer düşerse gitti 1000 dolar

    10. SDN Okuru

      Paandik okuyucu nerde arkadamı ekranın altında mı pandiksiz olmaz

    11. SDN Okuru

      Harbi süper gözüküyor ve artık bu şekilde gelecektir artıkt tüm sızınlar bu yönde

    12. SDN Okuru

      GöReCeZ bAkAlIm iPhOnE dArBeMi vUrAcAk NOTE 8 vArKeN OHOOOOOO

    13. SDN Okuru

      Küçümsenen armut'a bile benzememiş bu la.

    14. SDN Okuru

      Bu tasarım çok berbat ekran kasa oranının artırılacağı bir modele karşı değilim fakat çılgın bir orana da gerek yok. Yukarıdaki tasarım Iphone 5c başarısızlığını getirir bence. Ekranın içinde parmak izi sensörü bence gereksiz bir teknoloji. Parmak izi sensörünün Sony gibi açma tuşu üzerine yerleştirilmesi (helal sana ilk olarak en yenilikçi tasarımdı değeri bilinmedi o ayrı) ideal olan.

    15. SDN Okuru

      Bu sefer efsane olmuş

    16. SDN Okuru

      Sersörlerin olduğu alanın yanları ekran olmaz herhalde. Çok çirkin duruyor. Ayrıca %100 ekran yapmaya da gerek yok. Ekran köşeli olmalı, varsın aşağıda ve yukarıda 2 mm boşluk kalsın. Bence apple da bu şekilde yapar.

    17. SDN Okuru

      gayet güzel duruyo tasarımdan anlamayan coluocu dolu burasi 7 tasarimi beğenmeyip 7 veya 7 plus elinden duşrmenler 8 beğenmedi vay anasinisallamayin gayet güzel duruyo alinabilecek ve s8 kafa tutucak cihaz tabi böyle cikarsa iyi alirimm hakkini veriyoorr…!!!!

    18. SDN Okuru

      Ön kamerasını merak ediyorum, Ekran özelliklerini merak ediyorum

    19. SDN Okuru

      Fazla merak iyi değildir

    20. SDN Okuru

      O ön kamera ve sensörlerin olduğu bölüm bu şekilde gelmez umarım. O bölümü ölü alan yapın daha cool bir görüntü elde edersiniz bence. Ekran oled olacakta pil ne olacak en önemli konu bu bence. L şeklide batarya haberleri vardı bir ara. Türk insanı olarak yine şekilciliğimizi gösterdik biride çıkıp sağlam bir pil ömrü ve hızlı şarj olacak mı dememiş.

    21. SDN Okuru

      dandiPhone 8 LG/SAMSUNG karışımı çakma çöpü kim alır ki? sheeple yazarda öve öve bitirememiş… mal… buysa bi halt olmAz…

    22. SDN Okuru

      iphone 7den kat kat daha iyi bir tasarım. ben android kullanıcısı olarak beğendim

    23. SDN Okuru

      kablosuz şarj özelliğ vay be, android lerde çoktaaan vardi bu.

    24. SDN Okuru

      Bu telefon varken hala Note 8 diyenler var 😀

    25. SDN Okuru

      Ön kısmı essential phone a benzemiş

    26. SDN Okuru

      Ön tasarım güzel birde kamera çıkıntısı olmasa kusursuz olacakmış

    27. SDN Okuru

      çok çirkin yaa peruk takmış kel adam gibi duruyor.

    Diğer yorumları gör (31) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap