İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil
  3. Akıllı Telefon

iPhone 8 üretiminde sorunlar yaşanıyor!

Apple’ın yeni iPhone’ları tanıtacağı tarih yaklaştıkça ve üretim süreci hızlandıça tedarik zinciri raporları gelmeye başladı. Çerçevesiz bir ekran, cam tasarım, 3D özellikli kamera ve 5.8 inçlik OLED ekran iPhone 8 olarak adlandırılan yeni iPhone’da beklenen önemli özellikler.

İlker Çiftçi

okunma

iPhone 8 üretiminde sorunlar yaşanıyor!

Apple’ın yeni iPhone’ları tanıtacağı tarih yaklaştıkça ve üretim süreci hızlandıça tedarik zinciri raporları gelmeye başladı. Çerçevesiz bir ekran, cam tasarım, 3D özellikli kamera ve 5.8 inçlik OLED ekran iPhone 8 olarak adlandırılan yeni iPhone’da beklenen önemli özellikler.

Yeni iPhone’un gecikeceği ile ilgili her yıl iddialar ortaya atılır. Fakat bu yılki iddialar her zamankinden daha fazla ve daha güçlü görünüyor. Digitimes‘tan gelen yeni bir rapor, OLED panel tedariğinin üretim sürecinde dar boğaza sebep olduğunu belirtiyor.

iPhone 8, sınırlı sayıda satışa çıkabilir!

DigiTimes’ın raporunda, endüstri kaynaklarından gelen bilgilere göre yeni iPhone’da OLED panellerinin tedariğinde ve bu panellerin montajında verimlilik sorunları yaşandığı belirtiliyor. Şu anda iPhone 8’in OLED ekran konusunda tek tedarikçisi olan Samsung’un 5.8 inç OLED ekran üretiminde sorunlar yaşadığı da gelen haberler arasında.

17-06/28/iphone-8-7s.jpg

Raporda sadece 3-4 milyon OLED ekranlı iPhone’un Eylül ayındaki tanıtıma kadar hazır olacağı, bu sebeple Ekim ayında başlayacak yeni iPhone satışlarında Apple’ın zor durumda kalacağı belirtiliyor. Dolayısıyla daha önce analistler tarafından tahmin edilen 2017 yılında 50-60 milyon OLED iPhone satışı hayal gibi görünüyor.

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı diğer iPhone modelleri olan iPhone 7s ve iPhone 7s Plus ile ilgili herhangi bir gecikme söz konusu değil. LCD ekranlı iPhone’larda tedarik sıkıntısı yaşamayan Apple’ı OLED paneller zor durumda bırakacak gibi görünüyor.

Yeni iPhone’un satışa çıktığı hafta sonu 10 milyon sattığını düşünürsek 4 milyon OLED ekranlı iPhone ile satışa başlanması Apple hayranlarını üzebilir.

:: iPhone 8 yüksek fiyatlı olsa bile sizce çok satar mı?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (28)

SDN Okuru

ameriakının malını savunuyorlar neden aceba anlamak çok zor bu türkiyede bile mağazalara bir girin ordaki telefonların nerdeyse %60 .70 samsungdur samsung o kadar kötü olsa adam onu dükanına koyarmı ama neden miletde bir amerika özentisi var ayfon adamın elinde çünkü amerikan malıdır dünya barişini sağlayan bir ülkenın malıdır ıraktaki gibi

SDN Okuru

Yazi kendisiyle celisiyor arkadas, beklenen satis rakamlarina ulasmayabilir, sinirli sayida uretilebilir :))

SDN Okuru

pazarlama oyunları bunlar hep

SDN Okuru

iphone 8 daha tasarım aşamasındadır ve hiçbir donanımsal fiziksel özellik belli değil üst düzeydekiler biliyor sadece.

SDN Okuru

02:14:17 Samsung’la hiçbirşey alıp veremediğim yok. Sen yazdıklarımdan onu mu anladın? Yazık bee. Biraz okuduğunu doğru anlamaya çalış arkadaşım!

SDN Okuru

arz talep ayarı... talep fazla gözüksün diye çakalca oyun oynuyorlar... apple fıtratında bu tip oyunlar var...

SDN Okuru

İphone 7s te sorun olmaz tabi 4 senedir aynı telefonu millete iteliyorlar :))))

SDN Okuru

Bilerek yapılıyor bir urun sınırlı sayıda üretiliyorsa talep ve fiyat her zaman daha fazla olur. Evet ıphone zaten pahalı satılıyor ihtiyacı yok denebilir ama burada yapılmak istenen aaaaa ıphone 8 bu muhteşem telefon sınırlı sayıda üretilecekmiş hemen bitmeden almalıyım yoksa bana kalmayacak ve sınırlı sayıda ıphone 8e sahip olan azınlık tan biri olmalıyım yoksa dedirtmek. 10.yıl derken beklentiyi tavan yapmak istiyorlar.

SDN Okuru

İNANMAYIN BU AAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHA

SDN Okuru

samsung ile iphone arasında bir birşey olsaydı yani hemen ortaya cıkardı :D

Daha fazla yorum (13 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.