iPhone Air de Nedir?
Apple‘ın Eylül ayında iki farklı iPhone modeli ile karşımıza çıkacağı uzun bir süredir teknoloji dünyasında konuşuluyordu.

Apple‘ın Eylül ayında iki farklı iPhone modeli ile karşımıza çıkacağı uzun bir süredir teknoloji dünyasında konuşuluyordu. iPhone 6‘nın 4,7 inç ve Phablet segmentinde yer alacak 5,5 inç boyutundaki modelinin tasarımları hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ederken bugün ortaya yeni bir iddia daha atıldı.
İsmi iPhone Air olabilir
Kaynaklara göre iPhone 6‘nın 5,5 inç‘lik Phablet modelinin ismi iPhone Air olacak. Ayrıca sözde iPhone Air, 128 GB depolama seçeneğine, daha hızlı 64 Bit mimarili A8 işlemciye ve gelişmiş kamera seçeneklerine sahip olacak.

Apple’ın iPad cihazlarda izlediği politikayı geçtiğimiz yıl değiştirerek iPad Air ile karşımıza çıkması bu iddiaları bir nebze de olsa doğruluyor. Bize göre sözde iPhone Air‘in kasası yine iPad Air‘de olduğu gibi yuvarlak hatlara sahip olacak. İsim politikasında sürekli değişiklikler yaparak kullanıcılarını şaşırtan Apple bakalım bu yıl da bir sürpriz yapacak mı?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
Yorumlar (30)
ConfickerBelasi 04.07.2014 01:09 iphone air cüzdanından,cebinden,hesabından ve kredi kartından uçan paranı temsil eder. milletin ne hesabina karisiyorsun sen.sana ne sen almiyorsan digerleri de almiyacak birsey yok...
iphone 4s candır bide jailbreak oldumu daha da can :)
Aynen
ConfickerBelasi 04.07.2014 01:09 iphone air cüzdanından,cebinden,hesabından ve kredi kartından uçan paranı temsil eder. hehe güzelmiş.
confickersBelasi samsung oyle degil diimi. s5 gibi plastik telefonu 2000 tl ye alınca paran ucmuyo diimi
bazen güzel şeyler paha biçilemez dir :)
ConfickerBelasi aynen katılıyorum
apple normal çıkacak 16gb lık telefonu 2200 civarı gelecek. bir de iphone air diye üst molde bi telefon çıkarırsa bunu kaça satacak bi düşünsenize. peki bunu kim alacak. haber fake.
diğer telefonlar sanki bedava en ucuz amiral 2000 olmuş sen ne konuşuyosun
bu kasayla tutmaz... apple bu sefer güldürmedi dedirticek galiba...
resimdeki gibi olarak ve özellikleride bu haberdeki olarak gelirse kesinlikle ve kesinlikle alırım
Tasarim Boyle olsun gerekirse evimi satar yine alirim
Bir tane al dört sene kullan yetmezmi
bence 4.5 - 4.7 inç iphone,5 - 5.5 inçte ipod air çıkacak
İphaplet mi olacak yoksa
ilk yorum güzel ama sanki htc samsung çok ucuz onlar da 2bin liranın üzerinde...
Keşke resimdeki gibi olsa ya hiç tereddüt etmeden alırım :)
1bit 10mb da olsa 64 bit 128gb da olsa alanların % çoğunluğu bir halt anlamıyor.Tüketin tükettirin dünya kimseye kalmaz.
iphone 5 kullanıyorum müşteri bulduğum an satıp note 3 alacağım android artık iosu solladı
iphone air cüzdanından,cebinden,hesabından ve kredi kartından uçan paranı temsil eder.