Reklam
    Reklam
    Akıllı Telefon

    iPhone SE 2 özellikleri nasıl olacak?

    iPhone SE 2 hakkında yepyeni bilgiler ortaya çıktı. iPhone SE 2 özellikleri ve çıkış tarihi ile ilgili olarak ortaya atılan yeni iddialar, akıllı telefonda neler görebileceğimiz konusuna ışık tutuyor.
    iPhone SE 2 özellikleri, iPhone SE 2018 çıkış tarihi

    Apple tarafından tanıtılması merakla beklenilen yeni nesil iPhone SE hakkında yepyeni iddialar ortaya atılmış durumda. Peki, iPhone SE 2 özellikleri nasıl olacak ve iPhone SE 2 çıkış tarihi ne zaman?

    iPhone SE 2 özellikleri hakkında yeni bilgiler

    Son iddialara göre, iPhone SE 2 akıllı telefonun resmi tanıtımı Mayıs ayında gerçekleştirilecek. Bu anlamda şirket, sanıyoruz Haziran ayında gerçekleştirilecek olan WWDC 2018 etkinliğine kadar sabredemeyecek. İkinci nesil modelin fiziksel olarak mevcut modelle aynı olacağı ve Touch ID parmak izi okuma özelliğinin de aynı şekilde kalacağı belirtiliyor. Modelin yine 4 inç ekran ile geleceği ifade ediliyor. Ayrıca Ana Ekran tuşu, kamera ve kulaklık için üst ve alt çerçeveler de aynen duracak gibi gözüküyor. Ayrıca, 3.5 mm kulaklık girişine de veda edileceği paylaşılıyor.

    Reklam
    Reklam

    Yeni iPhone SE modelinin iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde yer alan A10 Fusion çipinden gücünü alma ihtimali oldukça yüksek. Bu sayede mevcut cihazdaki A9 çipi ile kıyaslandığında yüzde 40 daha fazla hız elde edilecek. HEIF görüntü biçimi desteği ve HEVC video sıkıştırma standardına da destek sunulacak. Kısacası, tasarımdan çok donanım güncellemelerine odaklanıldığını söyleyebiliriz.

    iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinde olduğu gibi cam arka ile geleceği düşünülen cihazın kablosuz şarj desteğine de sahip olacağı iddialar arasında. Bakalım, yeni iPhone SE orijinali kadar sevilecek mi?

    Reklam
    Reklam

    :: Yeni iPhone SE modeli için sizin beklentileriniz neler?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    8 Yorum

    1. SDN Okuru

      Sonsuz ekranla gelmezse satmaz

    2. SDN Okuru

      Fotodaki gibi olsun evi arabayı satıp alırım

    3. Şekiyev

      Eğer dizaynda bir değişikliğe gidilmezse ellerinde patlar çünki millet iphone’da donanim değil dizayn ariyor…

    4. SDN Okuru

      Fotodaki gibi olsun 13627 taksitle alırım

    5. Kadircan

      Yeni iphonenun bizi şaşırtmas lazım artık aynı yemeği tekrar ısıtıp verirse bize kendisi aç kalır

    6. Özgür

      Eski SE 4 inc ekrana sahipti yeni SE 2 de ön taraf komple ekran olacaksa nasıl yine 4 inc olacak onu anlamadım…Açıkcası kasa değişmeden ekran 4 inc değil 4,5 inch yada 4,7 inc olabilirdi o zaman daha mantıklı olurdu…Aynı kasa üzerine 4,5 inc ekran olabilirdi…Yine 4 inc gelirse almam açıkcası ….

    7. Tuğçe Kandemir

      Bu benim öyküm

    Diğer yorumları gör (7) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap