İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Güvenlik

IzHack’ten Siber Güvenlikte Eğitim Etkinliği

Siber Savunma alanında bilinçli bireylerin artırılması adına hedef kitlemiz olan üniversite öğrencileri ve Siber Savunma sektörünü bir araya getiren bir organizasyon olması amacıyla planlanmıştır. Organizasyon, platin sponsorluğu üstlenen şirketin açılış konuşması ile başlayacaktır.

Gökhan Alkan

okunma

IzHack’ten Siber Güvenlikte Eğitim Etkinliği

Siber Savunma alanında bilinçli bireylerin artırılması adına hedef kitlemiz olan üniversite öğrencileri ve Siber Savunma sektörünü bir araya getiren bir organizasyon olması amacıyla planlanmıştır.

Organizasyon, platin sponsorluğu üstlenen şirketin açılış konuşması ile başlayacaktır. Ardından tam gün sürecek olan eğitimler başlayacaktır. 250-300 katılımcının katılmasını beklenen organizasyonda 10 farklı eğitim konusu olacaktır. Eğitimler 10 farklı salonda birbirinden farklı konular ve içerikleri şeklinde gerçekleşecektir.

Eğitimciler ve konular önceden belli olup her katılımcı en fazla bir konuda eğitim alacaktır.  Gün boyu devam eden eğitimler, bir sonraki gün gerçekleşecek olan yarışmalar için bir kılavuz niteliği taşımakla beraber, sahip olunan taze bilgiler yarışmaların canlı kalmasını sağlayacaktır.

Yapacağımız bu etkinlikte sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Etkinliğe katılabilmek için sitemizi takip ederek kayıt yapabilirsiniz.

Kesinleşen eğitimlerin içerikleri aşağıda belirtilmiştir. İçerikler ve hazırlanacak olan yarışmalar tamamen eğitimcilere ait olmasıyla birlikte eğitim ve yarışma etaplarının bütünlüğü devam etmiş olacaktır. 

Etkinliğimize destek veren eğitimciler:

1. Grup: Zararlı Yazılım Analizine Giriş –  Onur Alanbel, Mehmet Kılıç

2. Grup: Web Uygulaması Güvenliği –  Mehmet İnce, Barkın Kılıç

3. Grup: Bash/Python ile Sızma Testi Araçlarının Geliştirilmesi  -Gökhan Alkan

4. Grup: Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi – Alper Başaran

5. Grup: Uygulamalı Pentest – Caner Köroğlu, Mustafa Altinkaynak, Furkan Eminer, Caner Filibelioğlu

6. Grup: Temel Linux – Mertcan Alıcı, Halit Alptekin

 :: Siber Güvenlik Eğitimleri hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (10)

SDN Okuru

yıllardır hep üniversite öğrencilerine eğitim verildi ben üniversiteye değil liseye gidiyorum ve hayatım bilgisayar bu eğitimler bize de açık olsun. Ben o eğitimdeki bir çok kişiden daha fazla yazılım bilgisine hakimim.

SDN Okuru

Kayit nasil yapiliyor

SDN Okuru

Kayıtlarımız herkese açık olup, gerekli elemeler daha sonra yapılacaktır. Önceliklerimiz üniversite öğrencileri olacak evet ama aslında kayıtlarda birçok şey göz önünde bulundurulacaktır ve bunlardan bir tanesi üniversite öğrencisi olmaktır. O yüzden herkesin başvurusuna açık olacağız.

SDN Okuru

isteyen herkes katılabilir mi?

SDN Okuru

çok iyi olur öyle bir imkan olsa. eminim takip eden sayısı 250-300 de kalmaz binleri aşar :)

SDN Okuru

Faydalıbir etkinlik olacak gibi duruyor. Başarılar..

SDN Okuru

Online takip edebileğimiz veya sonradan izleyebileceğimiz bir link varmı?

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.