Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Iztech RoboLeague’de Robotlar Yarışacak

    Özellikle robotik meraklılarının hoşuna gidecek olan haberimize konuk olan Iztech RoboLeague, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü‘nün kuruluşunun 20. yılında gerçekleştiriliyor.

    Ulusal ve uluslararası robot meraklılarının takip edeceği etkinlik 19-20 Ekim tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşecek. ShiftDelete.Net de, etkinliğin medya sponsoru.

    Reklam
    Reklam

    Iztech RoboLeague’de neler olacak?

    Iztech RoboLeague kapsamında, robot teknolojileri sergilenirken, bir yandan bu teknolojilerin de birbirleri ile mücadele etme fırsatı olacak. Oluşan bu atmosfer içinde, Türkiye’nin her kesiminden öğrenci ve teknoloji meraklısı da bir araya gelecek.

    Yaratıcılığını yarıştır!

    Reklam
    Reklam

    Iztech RoboLeague’i diğerlerinden ayıran bir özellik de “yaratıcılığını yarıştır” sloganı ile, “tasarla, yap, yarıştır” konseptini işlemesi.

    Etkinlik bünyesinde bir araya gelecek robot geliştiriciler de farklı çalışma ortamları tecrübe etme şansı bulacak ve robotlarını sergileyip, yarıştırabilecekler.

    Kayıt işlemleri

    Reklam
    Reklam

    Etkinliğin web sitesini ziyaret etmek için buraya tıklayabilir,etkinliğe nasıl kayıt yaptıracağınızı öğrenmek için ise buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

    :: Iztech RoboLeague’de Robotlar Yarışacak

     

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap