Reklam
    Reklam
    Donanım

    Jabra’dan Yeni Atılımlar

    Analistler 302 milyon dolarlık Birleşik İletişim (UC) pazarının önümüzdeki beş yıl içinde yüzde 1400‘lük astronomik bir sıçrama ile 4,2 milyar dolar değerine ulaşacağını tahmin ediyor. Bluetooth ürünleriyle tanınan Jabra‘da bu pazara yatırım yapan firmalardan biri.

    Mevcut pazar içinde büyümesini sürdürmek için Jabra tüm ürünlerin Birleşik İletişim çözümlerine uygun ve sertifikalı olması için iş ortaklarıyla yakın işbirliği içinde çalışıyor.

    Reklam
    Reklam

    Firma bu sektördeki konumunu güçlendirmek için Microsoft, Cisco, Avaya gibi şirketlerle anlaşma yaptı.


    Bluetooth teknolojik ürünler arasında kablosuz iletişimi sağlıyor

    Uzmanlar neler diyiyor?

    Reklam
    Reklam

    Ekonomik uzmanlarınm ön görülerine göre 2010 yılı içerisinde Bluetooth, stereo kulaklık sektörünün yüzde 5’lik bir büyüme yaşayacağı belirtiliyor. Öte yandan standart mono Bluetooth teknolojisinde ise herhangibir ekonomik gelişme olmayacak. 

    Firmanın bir diğer yatırımı ise stereo Bluetooth kulakları üzerine olacak. Jabra’nıln hali hazırda piyasada bulunan HALO ve Cruiser adlı modelleri bu sistem üzerine çalılıyori gibi ürünlerimizin başarısını artırmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

    Teknoloji firması, Birleşik İletişim pazarı içinse Jabra Go 6400 ve Jabra Pro 9400 adlı serileri piyasaya sürüyor. Bu ürünlerde, hem telefon hem de bilgisayarda kullanılacak. böylece tüketiciler internet telefon hizmetlerinden daha fazla faydalanacak.

    Reklam
    Reklam

    :: Stereo Bluetooth kulaklıkları deneyecek misiniz?

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap