İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. iOS

Jailbreak Aracı Mac’e Geldi

Apple, iOS 7.1.1 ile performans iyileştirmeleri yapmış ve Jailbreak’e imkan tanıyan güvenlik açıklarını kapatmıştı. Ancak Apple’ın bu güncellemesi de işe yaramamış ve geçtiğimiz hafta Çinli hacker grubu PanGu iOS 7.1.1 için Jailbreak aracını yayımlamıştı.

Ender Öztürk

okunma

Jailbreak Aracı Mac’e Geldi

Apple, iOS 7.1.1 ile performans iyileştirmeleri yapmış ve Jailbreak’e imkan tanıyan güvenlik açıklarını kapatmıştı. Ancak Apple’ın bu güncellemesi de işe yaramamış ve geçtiğimiz hafta Çinli hacker grubu PanGu iOS 7.1.1 için Jailbreak aracını yayımlamıştı. Sadece Windows sürümü yayımlanan PanGu Jailbreak aracının şimdi de Mac sürümü de yayımlandı.

Adım adım Jailbreak rehberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Mac sürümü ile sürüm 1.1‘e yükselen PanGu Jailbreak aracına İngilizce dil seçeneği eklendi ve programın arayüzünde geliştirmeler yapıldı. Eğer sadece Mac cihaza sahipseniz ve iCihazınızı Jailbreak’lemek istiyorsanız PanGu’nun aracını buradan indirip kullanabilirsiniz.

Eğer günlük kullanımda bankacılık işlemleri ve e-alışverişi iOS cihazınız üzerinden yapıyorsanız Jailbreak işleminin güvenli olmadığını belirtmekte fayda var.

:: Jailbreak işlemi güvenli mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (2)

SDN Okuru

7.1.2 ile de çalışıyormuş. Öyle deniyor

BEFEGA

Bu iyi oldu Hemen 7.1.1 sistem indireyim. Arayüze İngilizce desteğinin eklenmesi iyi olmuş Teşekkürler paylaşım için. Jailbreak güvenli mi sorusuna gelecek olursak. Eklenen repoları biliyorsanız ve Cydia'nın onaylamadığı repoları eklemiyorsanız %90 güvenlidir. Fakat repo eklerken karşınıza bir uyarı çıkıyor ve bu repoya güvenilmiyor diyor ve siz "Add Anyway" diyerek önerilmeyen ve güvenilmeyen repoyu ekliyorsanız jailbreak suçlu değil maalesef suçlu sizsiniz

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.