İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Sinema

Lady Gaga çare olamadı: Joker 2 gişede çakıldı!

4 Ekim'de izleyicilerle buluşan Joker: Folie à Deux (Joker 2) filmi gişede beklentilerin altında kaldı. İşte ayrıntılar!

Tunahan Karakış

Güncelleme: okunma

Lady Gaga çare olamadı: Joker 2 gişede çakıldı!

DC evreninin ikonik karakteri Joker’i odak alan Joker: Folie à Deux, 4 Ekim’de izleyicilerle buluştu. 2019’da çıkan ve Joaquin Phoenix’e Oscar ödülü getiren ilk filmin başarısının ardından doğal olarak ikinci film için de beklentileri bir hayli yüksekti. Ancak, son veriler işlerin tam olarak yolunda gitmediğini gösteriyor. Zira, Joker 2 gişede beklentilerin altında kaldı ve akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

Joker 2 gişe performansında hayal kırıklığı yaşattı

İlk filmin başarısının ardından kadrosuna bir de Lady Gaga gibi bir ismi ekleyen Joker 2 maalesef beklediği başlangıcı yapamadı. 200 milyon dolarlık bütçeyle çekilen yapım açılış haftasında ABD’de 40 milyon dolarlık hasılat yaptı. Film için belirlenen hedef ilk haftasında 50 ila 65 milyon dolar arasındaydı. Hatta 70 milyon doları zorlayabileceği bile düşünülüyordu.

Joker 2 gişe performansında hayal kırıklığı yaşattı

Film, ABD dışındaki pazarlarda ise 81 milyon dolarlık gişe geliri elde etti. Bu da açılış haftasında dünya çapında 121 milyon dolarlık bir gelir elde ettiği anlamına geliyor. Bununla birlikte, ikinci filmin maliyetini karşılayabilmesi için minimum 450 milyon dolar gişe geliri elde etmesi gerekiyor.

Sadece 65 milyon dolara çekilen ve büyük başarılara imza atan ilk Joker filmi ise açılış haftasında ABD’de 96,2 milyon dolarlık hasılatıyla dikkatleri üzerine çekti. Yapım, vizyonda kaldığı sürenin sonunda 1 milyar doları aşan hasılatıyla adını tarihin en başarılı işleri arasında yazdırmayı başardı.

Peki siz Joker: Folie à Deux filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

gaga

ulan beyinlerine ekeyim! gaga dan quenn mi olur mk

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.