İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil
  3. Akıllı Telefon

Kadın gözüyle iPhone XR – Video

Hatırlarsanız daha önceden sizinle iPhone XR inceleme ve iPhone XR Uzun Kullanım Testi videolarımızı paylaşmıştık. Bu kez çok daha farklı bir konsept ile karşınızdayız.

Emin Çıtak

Güncelleme: okunma

Hatırlarsanız daha önceden sizinle iPhone XR inceleme ve iPhone XR Uzun Kullanım Testi videolarımızı paylaşmıştık. Bu kez çok daha farklı bir konsept ile karşınızdayız.

Bir kadın gözüyle iPhone XR

Daha çok deneyim odaklı bu videomuz ile beraber, hem bir kadın gözünden iPhone XR’ı tanıyacağız, hem de telefonun artı ve eksi yönlerine bir kez daha göz atacağız. İyi seyirler!

iPhone X ile karşımıza çıkan çentikli ekran tasarımını kullanan modelde 6.1 inç Liquid Retina adı verilen LCD ekran kullanılmış. 1792 x 828 piksel çözünürlüğündeki bu ekran 326 ppi değerine sahip.

Touch ID ile vedalaşan Apple, iPhone XR modelinde de Face ID kullanmayı tercih etmiş. iPhone X ile aynı şekilde kullanılan bir arayüze sahip olan model, Apple A12 Bionic işlemciden gücünü alıyor.

Kameraya baktığımızda ise iPhone Xs ve iPhone Xs Max modellerinde gördüğümüz çift kamera, bu modelde yerini tek kameraya bırakmış. 12 Megapiksellik geniş açılı kamera ise iPhone Xs modellerindeki geniş açılı lens ile aynı özelliklere sahip.

Yani f/1.8 diyafram aralığına sahip olan kamerada 6 elementli bir lens ve OIS desteği mevcut. Ayrıca iPhone Plus modellerinin en sevilen özelliği Portre modu renkli iPhone ile de kullanılabilecek.

iPhone XR teknik özellikleri

Ekran: 6,1 inç LCD ekran, Yüzde 79 ekran-kasa oranı, 828 x 1792 piksel – 326 ppi

İşlemci: Apple A12 Bionic

Grafik Birimi: 4 çekirdekli Apple GPU

RAM: 3 GB RAM

Depolama: 64 / 128 / 256 GB

Ana Kamera: 12 Megapiksel f/1.8, OIS

Ön Kamera: 7 Megapiksel f/2.2

Pil: 2942 mAh

İşletim Sistemi: iOS 12

Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5, NFC

Boyut ve ağırlık: 150.9 x 75.7 x 8.3 mm – 194 gram

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (21)

Okur

Güzel bir inceleme olmuş. Hoş bir bayanın bu incelemeyi yapması dahada güzelleştirmiş bence devamı gelmeli.

jackHerer

XR da Dual-Core 2.5 GHz Vortex işlemci var gpu su da yeni nesil X ile karşılaştırılamaz bu telefon X den bir sene sonra çıktı daha yeni teknolojiler barındırıyo.X deki hataların hepsini XR da düzeltmişler şarjı full kullanımla bile 3 gün gidiyo görüntü kalitesi muhtesem performansı muhtesem kamerasında sensorlerinde iyileştirmeler var ekranı daha büyük daha şık.. X daha iyi diyen sığırlar youtubedaki herturlu karşılaştırma videolarına bakabilir .ama tabi onlar X aldı, dunyanın parasını verdi, yogurdum ekşi demeye korkuyolar ,korkmaklada kalmıyolar ,bu telefona kötü diyebiliyolar pes valla.X bir gün güncelleme almayı bıraktıgında bu telefon devam edicek haberiniz yok.

Okur

Xr da Dual-Core 2.5 GHz Vortex işlemci var a12 gpu kartıda işlemciside X den çok daha önde bi telefon .telefonun ekranının pixel ve pixel yogunlugu farkı telefona ekstra şarj destegi veriyo görüntüde x le hiçbir fark yok artı xr ekranı daha büyük x in şarjı gün aşırı az kulanımla bile biterken xr full kullanımla 3 gün gidiyo çünkü yeni işlemcisi tam bi batarya dostu ve çok daha klass bi görüntüsü var. Xr varken X almak tam mallık yani.

Teknoloji Dostu

Xr alacaginiza 8 plus alin daha iyi daha kaliteli ve kamera olarak önde

Xxx

iphone x çok daha kaliteli ve özellikli bir telefon. X,den xr a geçmek aptallık olur. iphone x gerçek bir iphone telefonu gibi. Xr ise ucuz ve basit duruyor. ilk çıktığı günden beri x kullanıyorum ve çok memnunum. 10. Yıla özel çıktığı için de ayrı bir değeri var kesinlikle satmayı düşünmüyorum. Hatıra olarak saklayacağım ömrü bitince ..

Okur

Guzel video devami gelirse daha da iyi olur

Okur

Sevdim bu kızı! Tatlı kız seni!..

Okur

kadınların arabayla ilişkisine benzemiş teknolojiyle alakaları.

ufukceylan

Bence yapamamışsınız. Yani burada XR ı öne çıkarmaya çalışmışsınız. Çünkü ana kamera ve ön kamera özellikleri değişmediki az ışık performansı değişsin. Ses konusunda doğruda diğer konularda saçmalanmış bir inceleme bu.

Okur

ßenim gözümde xR huawein isimlendirmiş olduğu 3. sınıf cihazları Lite’ den ßir farkı yoktur..

Daha fazla yorum (7 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.