Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Karel Ödülleri Topladı

    Türkiye’nin en büyük 1000 sanayi kuruluşundan biri olan %100 yerli sermayeli Karel, bilişim sektörünün saygın ve bağımsız organizasyonlarından biri olan Bilişim 500’de iki kategoride ödüle layık görüldü. Türk bilişim sektörünün ciroları itibariyle en büyük 500 şirketini genel ve faaliyet gösterdikleri alt kategoriler itibariyle sıralayan çalışmada Karel, “PBX Santral Gelirleri” ve “Türkiye Merkezli Üretici ve Türkiye Merkezli Donanım” kategorilerinde iki birincilik ödülünün sahibi oldu.

    Karel Pazarlama Müdürü Nurşen Yıldırım, “Bu yıl Bilişim 500’de iki önemli ödül birden aldık. PBX Santral kategorisinde, uzun yıllardır olduğu gibi yeni bir birincilik ile birlikte “Türkiye Merkezli Üretici ve Türkiye Merkezli Donanım Birincisi” ödülünün sahibi olduk. Bu ödüller bizi gururlandırıyor. Çünkü içinde %100 yerli Ar-Ge ve üretim var. Türkiye’de bu alanda öncü ve lider olmanın misyon ve sorumluluğunu taşıyoruz” diye konuştu.

    Reklam
    Reklam

    Açık ara pazar lideri

    Nurşen Yıldırım; Karel olarak her zaman en büyük hedeflerinin her segment ve büyüklükteki işletmenin bilişim ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmak olduğunu söyledi. Yıldırım ayrıca; bunun için en son teknolojileri kullanarak Ar-Ge ve üretim yapmak, en hızlı ve yaygın şekilde pazara sunmak ve sonrasında da müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutarak desteklemek istediklerinin altını çizdi.

    :: Karel teknolojileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    3 Yorum

    1. SDN Okuru

      PBX Santral nedir onu da yazsaydınız

    2. SDN Okuru

      helak karele ürünleri kaliteli

    3. SDN Okuru

      nice büyük başarılara

    Diğer yorumları gör (2) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap