İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. İnternet

Kasımda Bing Başkadır!

Hangi arama motorunu kullanıyorsunuz? Çoğunuz Google‘dan Bing‘e geçiş yaptı mı? Eğer cevabınız hayır ise, o zaman kim bu Bing‘i kullanıyor? Zira Bing, kasım ayı rakamlarına göre oldukça yükselişte Google ise kasım ayında biraz düşüşe geçmiş durumda.

Akhun Aktosun

okunma

Kasımda Bing Başkadır!

Hangi arama motorunu kullanıyorsunuz? Çoğunuz Google‘dan Bing‘e geçiş yaptı mı? Eğer cevabınız hayır ise, o zaman kim bu Bing‘i kullanıyor? Zira Bing, kasım ayı rakamlarına göre oldukça yükselişte… Google ise kasım ayında biraz düşüşe geçmiş durumda. Google, Amerika Birleşik Devletleri’nde %1.4 kullanıcı kaybederken, genel kullanım oranı ise %71.6‘ya düştü, fakat halen daha arama motoru piyasasında lider konumunda bulunuyor.

Google halen daha birinciliğini koruyorken, Bing ve Yahoo ikinci ve üçüncü konumda bulunuyor. Bing, kasım ayında %9.6 ile yükselişini sürdürdü. Görünen o ki bir süre sonra Bing, arama motoru piyasasında Google’a oldukça yaklaşacak. Fakat Google da liderliği kolay kolay Bing‘e bırakmayacaktır. Bing’in daha çok yolu var gibi gözüküyor.

:: Siz hangi arama motorunu kullanıyorsunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (2)

SDN Okuru

Google ın 1. likten düşmesi için çok zaman lazım :)

SDN Okuru

amerikada kullanıyolarmış işte biz diil

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.