Reklam
    Reklam
    SDNTV

    Keşke dijital olsaydı!

    dijital dönüşümün henüz başlamadığı ancak başlamasını düşündüğünüz alanlar neler? Dijitalleşme, hangi alanlara girmeli? Keşke dijital olsaydı dediğimiz hizmetleri değerlendirdik!
    keşke dijital olsaydı

    Dijital dönüşüm, hayatımızın hemen her noktasında kendisini göstermeye devam ediyor. Peki, dijital dönüşümün henüz başlamadığı ancak başlamasını düşündüğünüz alanlar neler? Dijitalleşme, hangi alanlara girmeli? Keşke dijital olsaydı dediğimiz hizmetleri değerlendirdik!

    Dijitalleşmesini istediğimiz hizmetler

    Dijital dönüşüm süreci, kağıt ve madde israfından zaman tasarrufuna kadar, pek çok noktada hayatımızı kolaylaştırıp, işlemleri daha hızlı yapabilmemize olanak tanıyor. Günümüzde, başta ödeme sistemleri olmak üzere çoğu alanda dijital dönüşümün olumlu etkilerini ve avantajlarını görüyoruz.

    Reklam
    Reklam

    Keşke dijital olsaydı dediğimiz hizmetler!

    Bu güzel gelişmelere rağmen, henüz dijitalleşme sürecinin dokunmadığı alanlar da yok değil. Bu örneklerin başında, yurtdışına sürekli halde seyahat edenlerin bildiği bir konu geliyor. Havaalanlarındaki yurtdışı çıkışı pulu. Her çıkış sırasında satın alınması gereken bu pul için ciddi oranda vakit kaybı yaşıyoruz. Pulların üretimi için harcanan kağıt miktarı ise çok ciddi seviyelerde. Bu işlemin dijitalleşmesi büyük bir avantaj sağlayabilir.

    Noter işlemleri de bir diğer örnek. İnsanlar, bu tip işlemler için hem çalışanlar hem de işlem yapmak isteyenler çok ciddi süreler harcamak durumunda kalabiliyor. Sizlere bu konu ve örnekler ışığında bir sorumuz olacak.

    Reklam
    Reklam

    Her geçen gün dijital ortama dönüşen dünyada, dijitalleşmesini istediğiniz hizmetler nelerdir? Hangi işlemler dijital ortama taşınırsa, daha faydalı ve avantajlı hale gelir? Yorumlarınızı bekliyoruz!

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    5 Yorum

    1. yasin

      Elektrik, su ve doğalgaz sayaçları dijital çağa ayak uydurmalı. Evdeki WİFİ ağına bağlanarak bize uygulama üzerinde anlık bilgiler vermeli. Kontörlü olan sayaçlarda kontör kontrolü anlık cep üzerinden yapılabilmeli. Gerektiğinde uzak kontrol ile tüm sayaçları otomatik olarak kapatabilmek gerekli. vs…

    2. Kerim

      Park icin benim dusundugum daha iyi bir cozum var. Lakin gene de kontrolerlere ihtiyac var.

    3. Şevket Danışman

      Tüv türk otomobil muayenesi

    4. sevi

      harç pulunu önceden bankadan ve hatta online işlemler ile ödeyebiliyorsunuz.

    5. Soner

      Benim aklimda hep bu internet sağlayıcılarının verdiği abonelik vs işlemleri. Bence her mahallede ortak gsm verici antenleri gibi yüksek hizli antenler olmalı ve evlerimizdeki modemler bunlara baglanip isteyen günlük aylik 3 aylik yıllık kendisi kredi kartiyla alip kullanmalı. Yok alt yapı var yok kablo koptu yok kutuya kamyon çarptı derdide olmaz

    Diğer yorumları gör (4) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap