Reklam
    Reklam
    Oyun

    Kinect Rakiplerini Yiyerek Büyüyor

    Microsoft‘un el hareketleriyle cihazların yönetilmesini sağlayan sistemi Kinect‘i açımasından beri piyasa bu tarz ürünlerini tanıtan firmaları daha sık görmeye başladı.

    Benzer konsepteki ürünler tüketicinin ilgisini çekse de çoğu firmanın teknolojileri hâlâ gelişme aşamasında. Kinect sektörün en popüler ürünü olsa da geçtiğimiz yıl bu dönemlerde ilk kez tanıtılan Canesta firmasının kontrol sistemleri bu konuda en güçlü adaylardan biriydi.

    Reklam
    Reklam

    Canesta’nın Ürünü Böyle Çalışıyordu

     

    #y3/7a8eaef271b138237c68813bcecd4249.flv#

    Reklam
    Reklam

     

    Firmanın Kinect katili olarak adlandırdığı teknoloji oyunlar dışında tüm teknolojik ürünlerinde yönetilebilmesini sağlıyordu. Canesta’ın bir süredir devam eden Kinect düşmanlığı dün son buldu. Microsoft, Canesta‘yı satın aldığını ve firmanın araştırmalarının yeni Kinect versiyonlarında kullanılacağını dünya basınına açıkladı.

    Ünlü yazılım firmasının Kinect‘e yaptığı yatırım sadece Canesta‘yla sınırlı değil. Microsoft, benzer teknolojiler üzerinde çalışan her firmayı satın almak için temaslarda bulunuyor.

    Reklam
    Reklam

    :: Sizce Canesta’nın teknolojisi Kinect’i nasıl bir hale getirecek?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    1 Yorum

    1. SDN Okuru

      bir tuşa basmak yerine neden manyak gibi el kol sallayalım.

    Yorum Yap Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap