İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. İnternet

Korsan Oscar’ını Kim Kazandı?

Sinema meraklıları dün akşam sahiplerini bulan Oscar ödüllerini yakından takip etmişlerdir. Hurt Locker, ödül törenlerinin öne çıkan filmi olurken, bazı sinema tutkunları yapılan seçimlerden memnun kalırken, bazıları ise aynı görüşte değildi.

Shiftdelete.net

okunma

Korsan Oscar’ını Kim Kazandı?

Sinema meraklıları dün akşam sahiplerini bulan Oscar ödüllerini yakından takip etmişlerdir. Hurt Locker, ödül törenlerinin öne çıkan filmi olurken, bazı sinema tutkunları yapılan seçimlerden memnun kalırken, bazıları ise aynı görüşte değildi.

Torrent Freak adlı popüler torrent sitesi, Oscar’da en iyi film dalında aday olmuş 10 adet filmin hangisinin daha çok indirildiğini açıkladı.

Oscar’a aday gösterilen 10 film arasından District 9, en çok indirilen film oldu

Torrent Oscar’ı

Yayınlanan istatistiklere göre, aday filmlerden en çok indirileni District 9 oldu. District 9, 12.639.000 kez indirilerek birinci sırada bulunuyor. Onu Avatar ve en iyi film Oscar’ını alan Hurt Locker adlı film takip ediyor.

Görünüşe göre, eğer torrent indirenler Oscar ödüllerinde jüri üyesi olsalardı, sonuçlar şimdikinden çok daha farklı olurdu.

:: Sizce aday filmler arasında en iyisi hangisiydi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.