Ktunnel Kapatıldı!
Proxy siteleri dendiği zaman akla gelen ilk web platformlarından Ktunnel kapatıldı.

Proxy siteleri dendiği zaman akla gelen ilk web platformlarından Ktunnel kapatıldı. Ktunnel.com‘u tıklayan TTNet aboneleri aşağıdaki uyarı ile karşılaştı:
“5651 Sayılı Kanun’un 8/1-5 maddesi uyarınca yapılan teknik inceleme ve hukuki değerlendirme sonucunda bu internet sitesi (ktunnel.com) hakkındaki Batman 2.Sulh CM’nin 08/11/2013 tarih ve 2013/1346 sayılı kararına istinaden Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından KORUMA TEDBİRİ uygulanmaktadır.”

Ktunnel adlı web sitesinde Koruma Tedbiri uygulanması şu anlama geliyor;
Şu anda TTNet kullanan aboneler Ktunnel.com sitesine giriş yapamıyor, buna karşın Turkcell Superonline kullanıcıları giriş yapabiliyor. Bu durum bölgesel
olarak değişiklik gösterebiliyor, ancak zamanla bütün bölgelerde
Ktunnel’ın kapatılacağı öngörülüyor.
Ktunnel‘ın yeniden açılıp açılmayacağı belirsizliğini korurken, sitenin benzerleri de ortaya çıkmaya başladı.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (58)
xnxx
What The Hell Nickli Üyeden Alıntı Yok dostum onu kuzenim pardon kardeşim yazmış aynı modem üzerinden giriyoruzda bi türlü peşimi bırakmıyor anlıyacağın. hala saçmalayan sensin...
ConfickerBelasi Nickli Üyeden Alıntı nediyon sen? kendi kendine konuşan sensin. Yok dostum onu kuzenim pardon kardeşim yazmış aynı modem üzerinden giriyoruzda bi türlü peşimi bırakmıyor anlıyacağın.
What The Hell Nickli Üyeden Alıntı @mr_rain @masterbaba Bence @ConfickerBelasi 'nin şutlanması gerekiyor temelli. Konulardaki kışkıştırcı SDN OKURU yorumlarınında bunun yaptığı aşikar. Kendine kendine konuşma gibi problemi var belli ki.. nediyon sen? kendi kendine konuşan sensin.
@mr_rain @masterbaba Bence @ConfickerBelasi 'nin şutlanması gerekiyor temelli. Konulardaki kışkıştırcı SDN OKURU yorumlarınında bunun yaptığı aşikar. Kendine kendine konuşma gibi problemi var belli ki..
vtunnel den k tunnel'e gireriz ordan'da istediğimiz bir siteye.
Bendede chrome kötü amaçlı yazılım var diyor alternatif olarak http://hidemyass.com/ bunu kullanabilirsiniz. - - - Mesaj Güncellendi - - - Bendede chrome kötü amaçlı yazılım var diyor alternatif olarak http://hidemyass.com/ bunu kullanabilirsiniz.
masterbaba Nickli Üyeden Alıntı ne güldüm .garip mi ?.en yakın psikiyatrist gitsin bence. o ikizimin mesajı sdn'den şutlandı o. - - - Mesaj Güncellendi - - - mr_rain Nickli Üyeden Alıntı Kuzen bitti ikiz kardeş mi başladı şimdi de başkası ile karıştırıyorsun belkde bu kardeşim yüzünden çok bulaşık biri heryerde bulup rahatsız etme yeteneği var onda Lost_Gamer nickli arkadaşa sarmıştı çok zor kurtuldu ondan Lost_Gamer sadece intel iyi dedi diye yaptı bunu.
masterbaba Nickli Üyeden Alıntı ne güldüm .garip mi ?.en yakın psikiyatrist gitsin bence. o ikizimin mesajı sdn'den şutlandı o.
Kuzen bitti ikiz kardeş mi başladı şimdi de