Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Kurumlara Özel Facebook!

    Tüketicilerin gündelik hayatında önemli yer kaplayan sosyal paylaşım siteleri, artık kurumların da gündeminde.

    Kurumların hem kendi çalışanları arasında hem de işbirliği içinde olduğu diğer şirketlerdeki personelle iletişim kurması için Salesforce.com, yeni bir ürün duyurdu.

    Reklam
    Reklam

    Kurumlar arası özel Facebook

    ChatterBox adı verilen ürün, bu yazışmaları Facebook gibi basit ve kolay kullanılabilir bir arabirimle sunarken, aynı zamanda kurumlar için son derece önemli olan verilerin gizliliği konusunda da Facebook‘tan daha fazla seçenek sunuyor.

    Chatter’ın tanıtım videosu

    Reklam
    Reklam

    #video_1892#

    Chatterbox, aslında firmanın daha önce Chatter adıyla duyurduğu ancak sadece kurum içi sosyal paylaşım imkanı sunan ürünün genişletilmiş hali diyebiliriz.

    Ne dediler?

    Reklam
    Reklam

    Bloomberg Businessweek Türkiye muhabirlerinden Osman Kurt, konuyla ilgili olarak “Buna benzer bazı çözümler, daha önce global şirketler tarafından da duyurulmuştu. Şirketler, Facebook, LinkedIn, Twitter gibi halka açık ağlara gösterilen ilgiyi bu tarz çözümlerle kendisi kontrol etmek istiyor.  Kurum çalışanları, halka açık olan yapılar dururken bu platformları, şirket zorunlu kıldığı için kullanıyor. Doğal gelişen ve fenomen hale gelecek kurum içi sosyal ağların var olacağına inancım az” dedi.

    :: Kurumların sosyal ağ sahibi olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap