Reklam
    Reklam
    Oyun

    Lego Star Wars: The Force Awakens Sızdırıldı!

    Xbox sayesinde birçok bilgiye erkenden erişebiliyoruz. Sızdırma olaylarına bir yenisini daha ekleyen Xbox, bu sefer Lego Star Wars: The Force Awakens’ın çıkış tarihini yayınladı. 28 Haziran’da çıkışını gerçekleştirecek olan oyun harika gözüküyor.

    Gelen bilgiler Lego geliştiricisi TT Games veya yayıncı Warner Bros.’tan gelmedi. Xbox resmi sitesinde oyunu listeleyip detaylı bilgiler de verdi.

    Reklam
    Reklam

    Oyun, Star Wars Episode 6: Return of the Jedi ve Star Wars: The Force Awakens arasındaki olayları anlatarak bir köprü görevi görecek. 

    Rey, Finn, Poe, BB-8, Kylo Ren, Han Solo ve daha birçok karakterin oyunda yer alacağı gelen bilgiler arasında.

    #video_10949#

    Reklam
    Reklam

    Çıkış tarihinin yanı sıra bir fragman ve çok sayıda görüntü de paylaşıldı. Lego Star Wars: The Force Awakens’ı diğer platformlarda görme ihtimalimiz biraz düşük. Microsoft belki bir güzellik yapıp oyunu PC’de de yayınlayabilir.

    {pagebreak::1}

    Reklam
    Reklam

    {pagebreak::2}

    Reklam
    Reklam

    {pagebreak::3}

    Kaynak: Eurogamer

    :: Lego Star Wars’u satın almayı düşünüyor musunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    3 Yorum

    1. SDN Okuru

      sızdırılma değil, star wars'un resmi sayfası paylaştı bunu.

    2. SDN Okuru

      Lego marvel avengers oynamış bir kişi olarak çok sevindim çıkmasına

    3. SDN Okuru

      PC İçin Var Zaten Son Sahneye Baksanıza Tüm PLatformlar Var

    Diğer yorumları gör (2) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap